Bambino Mio Praf de spălat Mio Care 800g

Neevaluat
 

Praf de spălat Mio Care este ideal atât pentru spălarea scutecelor pentru copii, cât și a hainelor. Protejează mediul și sănătatea copilului dumneavoastră. În același timp, este mai economic decât alte mărci.

Disponibilitate în stoc (>5 buc.)
lei29
   
Cod de produs MCWP800MC
Marcă Bambino Mio
Categorie Spalare scutece și chiloței
Garanţie 24
 

Detergentul Miocare este ideal pentru spălarea scutecelor dar și pentru îmbrăcăminte. Protejează mediul înconjurător dar și sănătate copilului dvs. Miocare este hipoalergenic și non-biologic (nu conține enzime), suficient de natural pentru pielea delicată a bebelușului. În același timp este mult mai economic decât alte mărci, cu un efect de curățare care este activ chiar și la temperaturi scăzute. Pulberea de spălat este complet biodegradabilă și este la un nivel mai ridicat decât standardul cerut de reglementările UE. Deoarece nu conține clor sau alți agenți de înălbire, asigură un impact minim asupra mediului. Multe din substanțele folosite in detergentele clasice cu efect înălbitor dăunează bunăstării copilului, nu sunt benefice pielii copilului și cauzează probleme respiratorii. Acestea conțin enzime, parfumuri sintetice, agenți de înălbire optici cu clor etc. Spre deosebire de alți detergenți, Miocare și Miofresh nu conțin nici una din substanțele menționate.

  • nu conține enzime, înălbitori optici, clor sau alți agenți de înălbire
  • conține ingrediente vegetale și minerale
  • este biodegradabil și protejează astfel mediul
  • este potrivit pentru pielea delicată a nou-născuților și pentru toate celelalte tipuri de piele
  • este eficient chiar și la temperaturi scăzute
  • este vegan friendly și nu a fost testat pe animale

Greutate conținut: 800 g cca 10 spălări (în funcție de duritatea apei). Greutate cutie: 0,850 kg. Dimensiuni ambalaj: 0,130 x 0,170 x 0,500.

Greutate 0.85 kg

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: