• 1 din 3
 

Bambino Mio set scutece mioduo Favourites 9-15kg

Neevaluat
 

Încercați noul sistem de scutece Mioduo de la Bambino Mio. Setul conține 8 scutece, 2 chiloți pentru scutece, o pungă cu dezinfectant miofresh, o șervețel umed, 50 de bucăți de tampoane de separare și instrucțiuni pentru consumatori. Conținutul setului este suficient pentru 1-2 zile,în funcție de nevoile bebelușului.

Disponibilitate La comandă
lei669
   
Cod de produs NKDUO2 FAV
Marcă Bambino Mio
Categorie Scutece și chiloți
Garanţie 24
 

Setul de scutece Mioduo este o modalitate excelentă de a economisi scutecele din pânză. Setul include 6 scutece universale din bumbac, 6 chiloței impermeabili într-o dimensiune de 9-15 kg, o rolă cu 50 de bucăți de tampoane de separare și o pungă de 100 g de agent de înmuiere și dezinfectare Mio Fresh.

Chiloții-scutec Miosoft fac parte din sistemul Mio Duo. Datorită închiderii cu velcro, lucrul cu ei este foarte rapid, simplu și se adaptează cu ușurință oricărui copilaș. Forma velcro-ului previne formarea colțurilor ascuțite și protejează astfel pielea delicată a copiilor. Stratul interior de poliuretan permite trecerea moleculelor mai mici de gaze și vapori, dar împiedică trecerea lichidelor. Atenție, acțiunea uleiurilor pentru copii reduce durata de viață a stratului impermeabil.

Scutecele din bumbac multistrat oferă o catifelare maximă, respirabilitate și absorbție. Fiind a doua parte a sistemului Mio Duo. Scutecul poate fi pus în chiloței în diferite variante în funcție de nevoile individuale ale copilului. Acestea sunt formate din 3 părți. Partea centrală conține 8 straturi de bumbac, în timp ce ambele părți exterioare conțin 4 straturi.

Mai jos veți găsi prezentare și câteva instrucțiuni.

  • 6 bucăți de chiloței elastici, confortabili și, în același timp, impermeabili
  • 6 bucăți de scutec pentru utilizare de la naștere până în momentul în care bebelușul va merge la olița
  • straturile multiple de bumbac asigură o absorbție ridicată și mențin bebelușul uscat
  • foarte moale, natural și respirabil
  • chiloțeii exteriori Miosoft din set, se potriveșc perfect atât pentru băieți, cât și pentru fete
  • se curăță ușor și se usucă rapid

Faceți-vă mai ușoară îngrijirea scutecelor din pânză și utilizați găleata pentru scutece Bambino Mio împreună cu setul de două plase de spălat. Înmuiați scutecele în soluția de dezinfectant antibacterian miofresh (15 ml miofresh la 5 litri de apă) timp de cel puțin 2 ore. Scutecele pot fi apoi clătite în apă rece sau spălate cu un agent de curățare non-biologic (miocare).

Compoziția materialului: chiloți miosoft: 100% poliester, laminat cu poliuretan, scutec: 100% bumbac.

Greutate 1 kg
Categorie Scutec
Materiál bumbac
Sistem închidere zip
Tip set chiloței scutec

Jak na to? Dvoudílný systém látkových plen Mio Soft / Mio Duo


Použití separační vložky


Praní plenek je tak jednoduché


Vlastnosti dvoudílného systému látkových plen BambinoMio


Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: