• 1 din 3
 

Bambino Mio set scutece miosolo Cute Fruit

Neevaluat
 

Set redus de 6 scutece premiate din pânză Mio Solo. Conține 50 bucăți de tampoane de separare și 100 g de Mio Fresh. Economisiți 46 RON!

Disponibilitate La comandă
lei689
   
Cod de produs NKSOX FRU
Marcă Bambino Mio
Categorie Scutece și chiloți
Garanţie 24
 

Set redus de 6 scutece premiate din pânză Mio Solo. Conține 50 bucăți de tampoane de separare și 100 g de Mio Fresh. Trăsăturile unice ale acestui scutec au condus la titlul de „Cel mai bun scutec reutilizabil din 2020” de la prestigioasa revistă britanică Mother and Baby.Scutecul premiat Miosolo all in one este moale, elegant și ușor de folosit ca scutecele de unică folosință. Deține cele mai recente cunoștințe în domeniul materialelor textile funcționale și mulți ani de experiență a producătorului, dobândite prin producția și vânzarea scutecelor din pânză în 60 de țări din întreaga lume.

  • Scutecul unic poate fi folosit de la naștere până la oliță, deci nu este nevoie să cumpărați alte scutece suplimentare.
  • Mărimea scutecului poate fi adaptată cu ușurință la dimensiunea bebelușului dvs. cu ajutorul a două serii de brevete și a curelelor de velcro Velcro® optimizate, datorită cărora scutecul se potrivește perfect bebelușului.
  • Miezul super absorbant al scutecului și stratul interior „stay-dry” îndepărtează umezeala din scutec și împiedică strecurarea ei înapoi pe pielea delicată a bebelușului.
  • Materialul exterior elastic și impermeabil rezistă chiar și celor mai activi copii.
  • Miezul unic detașabil cu mânere pentru îndepărtarea și inserarea ușoară în scutec crește eficiența spălării și accelerează uscarea scutecului.
  • În caz de necesitate, în interior poate fi introdus și mioboost pentru a crește capacitatea.
  • Scutecul este fabricat dintr-o țesătură moale, care rămâne frumos catifelată chiar și după mai multe spălări și oferă confort pentru fundulețul bebelușului dvs.

Compoziția țesăturii: exterior: 100% poliester, laminat cu poliuretan, interior: 100% poliester, miez: 85% poliester, 15% nailon.

Se spală la mașină la 60 ° C. Nu utilizați detergenți cu clor. Poate fi uscat la temperatura scăzută. Nu calcați. La spălare, elementele de fixare cu velcro trebuie întotdeauna închise pentru a preveni deteriorarea scutecelor.

Setul de scutece conține: 6x scutece miosolo (diferite modele) 50buc mioliners tampoane de separare 100g miofresh dezinfectant

Greutate 1 kg
Categorie Scutec
Materiál PUL
Sistem închidere zip
Tip all in one

Desinfekční prostředek Mio Fresh


Mio Boost zvýšení kapacity plenek Mio Solo


Mio Solo cum să...


Péče o látkové plenky Mio Solo


Představení plenky Mio Solo


Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: