• 1 din 3
 

Bambino Mio set scutece miosolo Starter set Favourites

Neevaluat
 

Set de 8 scutece din pânză miosolo pentru părinții care nu doresc să facă compromisuri în ceea ce privește calitatea, performanța și relația cu mediul inconjurător, dar vor aprecia simpla folosire și legat de aceasta timpul economisit. Scutecele Miosolo au câștigat deja câteva premii de prestigiu.

Disponibilitate Momentan indisponibil
lei1 199
   
Cod de produs SOSTAR FAV
Marcă Bambino Mio
Categorie Scutece și chiloți
Garanţie 24
 

Scutecul premiat Miosolo all in one este moale, elegant și ușor de folosit ca scutecele de unică folosință. Deține cele mai recente cunoștințe în domeniul materialelor textile funcționale și mulți ani de experiență a producătorului, dobândite prin producția și vânzarea scutecelor din pânză în 60 de țări din întreaga lume.

Consultați secțiunea VIDEO pentru mai multe informații

Setul de scutece conține: 8x scutece miosolo (diferite modele) 3x mioboost 100 buc mioliners supersoft 300 g tampoane de separare miofresh dezinfectant 1x găleată cu capac și mâner, 2x plase pentru scutece, toate într-o cutie de pânză practică.

  • Scutecul unic poate fi folosit de la naștere până la oliță, deci nu este nevoie să cumpărați alte scutece suplimentare.
  • Mărimea scutecului poate fi adaptată cu ușurință la dimensiunea bebelușului dvs. cu ajutorul a două serii de brevete și a curelelor de velcro Velcro® optimizate, datorită cărora scutecul se potrivește perfect bebelușului.
  • Miezul super absorbant al scutecului și stratul interior „stay-dry” îndepărtează umezeala din scutec și împiedică strecurarea ei înapoi pe pielea delicată a bebelușului.
  • Materialul exterior elastic și impermeabil rezistă chiar și celor mai activi copii.
  • Miezul unic detașabil cu mânere pentru îndepărtarea și inserarea ușoară în scutec crește eficiența spălării și accelerează uscarea scutecului.
  • În caz de necesitate, în interior poate fi introdus și mioboost pentru a crește capacitatea.
  • Scutecul este fabricat dintr-o țesătură moale, care rămâne frumos catifelată chiar și după mai multe spălări și oferă confort pentru fundulețul bebelușului dvs.

Compoziția țesăturii: exterior: 100% poliester, laminat cu poliuretan, interior: 100% poliester, miez: 85% poliester, 15% nailon.

Se spală la mașină la max 60 ° C. Nu utilizați detergenți cu clor. Poate fi uscat la temperatura scăzută. Nu calcați. La spălare, elementele de fixare cu velcro trebuie întotdeauna închise pentru a preveni deteriorarea scutecelor.

Greutate 3.6 kg
Cantitate pachet 8
Categorie scutec din pânză
Sistem închidere zip
Tip all in one

Dezinfectant Mio Fresh


Îngrijirea scutecului textil Mio Solo


Mio Boost mărește capacitatea scutecelor Mio Solo


Mio Solo cum să...


Vă prezentăm scutecul Mio Solo


Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: