• 1 din 3
 

cada termica bebe jou click fabulous taupe

Neevaluat
 

Cada termică Bébé-jou cu termometru integrat și sistem inovator „CLICK” pentru siguranță și confort sporit atunci cand faceți baie copilului.

Disponibilitate în stoc (>5 buc.)
lei199
   
Cod de produs B426005
Marcă Bebe-Jou
Categorie Cădițe pentru baie
Garanţie 24
 

Cadă termică unică Bébé-Jou cu monitorizare a temperaturii apei și dozator de săpun și șampon. Cada termică confortabilă și atent proiectată Bébé-jou este echipată cu sistemul inovator Click pentru o siguranță și un confort și mai mare în timpul scăldatului. Doar 2 clicuri și cada este așezată ușor și în siguranță pe suportul de baie. Cada poate fi desfăcută de la suport la fel de ușor făcând clic.

Siguranță în timpul băii

Scopul Bébé-Jou este de a crea produse sigure pentru momentele de zi cu zi de care părinții și copiii se pot bucura.. Fie că este vorba de o baie de seară sau de primele clipe de învățare la oliță, aceste momente obișnuite vor face din zi ceva special! De aceea am creat o cadă termică pentru copii certificată confortabilă, care este disponibilă în multe culori și modele frumoase. Cada termică de lux Bébé-Jou se remarcă prin funcționalitatea și stilul său. Dintr-o privire, puteți citi temperatura exactă a apei și o puteți monitoriza constant cu o precizie de un grad. În plus, cada termică are două dozatoare integrate pentru săpun și șampon. Astfel veți avea totul la îndemână și nu trebuie sa căutați lucrurile necesare pentru a înota în timp ce faceți baie. Nu se va întâmpla niciodată să lăsați  copilul nesupravegheat în cadă, ceea ce este o cauză comună a rănirii bebelușului. Puteți amplasa cu ușurință și în siguranță cada termică pe un suport compatibil cu un singur clic. Puteți scurge apa datorită sistemului de scurgere încorporat. Fabricat în Olanda.

Totul la îndemână:

Cada termică este livrată într-un set cu dozatoare de săpun și șampon încorporate. Controlul temperaturii apei. Întotdeauna temperatura potrivită: cu termometrul integrat aveți întotdeauna sub control temperatura apei.

Practic

Gata cu podele umede! Datorită sistemului special de scurgere integrat și furtunului de scurgere, cada poate fi golită ușor și în siguranță. Controlul este ascuns sub indicatorul de temperatură.

Ergonomie

Partea inferioară a căzii are o formă ergonomică și este echipată cu o margine anti-alunecare, care asigură siguranță în timpul șezutului. Marginile căzii sunt rotunjite, așa că vă puteți sprijini de cadă.

Siguranță


În combinație cu suportul Bébé-Jou, scăldatul este mai ușor și mai plăcut. Conexiune sigură la suporturile Bébé-Jou folosind sistemul Click. Cada termică poate fi așezată, de exemplu, pe masă, deoarece picioarele sale sunt prevăzute cu un strat antiderapant. Se păstrează ușor curată. Când utilizați suportul pentru cadă Bébé-jou, puteți goli cada Bébé-jou folosind furtunul de scurgere inclus. Controlul este ascuns sub indicatorul de temperatură. Suporturile îndeplinesc toate standardele de siguranță. Acest lucru este confirmat de certificatul TÜV - un institut german de testare renumit. Cada termică poate fi combinată și cu un scaun de baie de la Bébé-jou.

Greutate: 1,88 kg. Dimensiuni: 83,5 x 40 x 32 cm.

Suportul nu este inclus in livrare.Se achiziționează separat.

Greutate 1.88 kg

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: