dBb Biberon PP 120ml, tetină din cauciuc, NN, culoare roz

Neevaluat
 

Biberon cu volum adecvat pentru nou născuți, mai tărziu poate fi folosit pentru sucurile de fructe. Tetină specială pentru nou născuți din cauciuc cu două orifici. Capacul de protecție acoperă tetina.

Disponibilitate în stoc (2 buc.)
lei27,90
   
Cod de produs DBB117203
Marcă dBb Remond
Categorie Biberon
Garanţie 24
 

Sticluța, cerculețul cu șurub și capacul de protecție - toate din polipropilen fara PBA. Volumul este adaptat pentru nounascuti, iar mai tărziu sticluța poate fi utilizată pentru sucuri de fructe. Tetină specială pentru nou născuți din cauciuc cu două orifici pentru prevenirea grețurilor și regulator al admisiei de aer care reduce înghiterea acestuia și astfel previne durerea burtici și plănsul. Forma cilindrică ușurează curățarea. Este foarte ușoară, practică, indestructibilă și este furnizată în cutiuță.

  • tetina pentru nou născuți din cauciuc
  • gradație de la 5 ml la 120 ml a căte 5 ml
  • se poate steriliza
  • conformă cu toate normele în viguare

Recomandări pentru o viață lungă: sterilizarea într-un sterilizator este mai adecvată decât fierberea într-o oală sau înmuierea în lichid dezinfectant. Astfel reduceți riscul de deteriorare sau tulburare a plasticului. Se recomandă curățarea cu o perie de cauciuc sau silicon.

Sfatul nostru: umpleți biberonul cu apă pentru bebeluși, puneți-l în încălzitorul pentru biberon și, atunci când apa se încălzește, adăugați cantitatea adecvată de lapte uscat pentru bebeluși. Pulberea se dizolvă ușor. Închideți biberonul și agitațil in poziia verticală pentru a omogeniza conținutul. Laptele cald va fi mult mai bine de digerat și va ușura somnul.

Fabricat în Franța. Din 1947, dBb Remond produce biberoane în Franța. Este autorul mai multor brevete datorită cărora biberoanele arată așa cum suntem obișnuiți astăzi. Acesta servește copiilor și părinților care nu pot asigura nutriția naturală prin alăptare.

Greutate 0.039 kg
Capacitate 120 ml
Categorie biberon
Culoare Roz
Materiál plastic

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: