• 1 din 3
 

Găleată de baie Bebe-bubble Fabulous Sky Green

Neevaluat
 

Găleată de baie cu formă ergonomică, în care bebelușul se va simți comfortabil și în siguranță.

Disponibilitate La comandã
lei89,90
   
Cod de produs B4165055
Marcă Bebe-Jou
Categorie Cădițe pentru baie
Garanţie 24
 

Copilul nu vrea să facă baie? Zbiară în timpul îmbăieri? Atunci încercați găleata Bebe Bubble!

În găleata de baie Bébé-Bubble, scăldatul are loc în poziție verticală. Astfel copilul este în contact apropiat, față în față cu dvs. Și în timp ce vorbiți cu el, îl puteți scufunda treptat în apă în găleată de îmbăiere. Forma sa copiază uterul și, prin urmare, oferă bebelușului o senzație de protecție, iar acest lucru îl ajută să se așeze spontan în poziția cu care era obișnuit în burtica mamei. Potrivit de la naștere până la 6 luni.

Mai mult confort Bébé Bubble este confortabil nu numai pentru bebeluș ci și pentru dvs. Are un tiv larg, pe care vă puteți odihni confortabil antebrațele. Chiar și o îmbăiere mai lungă a bebelușului va fi plăcută. Împreună cu găleata de baie puteți achiziționa și suportul metalic univerzal, livrat în două mărimi și astfel veți avea grijă de spatele dvs.

Balonarea bebelușului. Îmbăierea în găleata de baie nu numai că va ajuta cu spălarea bebelușului, dar la fel și cu eliberarea peristaltismului său cu ajutorul presiunii apei. O veți aprecia atunci când îl va durea burtica și nu va putea să doarmă.

Bébé-Bubble este ușor ridicat în partea posterioară, prin urmare oferă sprijin pentru spate și cap. Bebelușul dvs se va relaxa în poziția cu care era obișnuit la mama sa în pântece, din momentul nașterii sale până la 6 luni. Linia interioară informează despre nivelul recomandat al apei.

Greutate: 1,853 kg. Dimensiuni: 46 x 46 x 35 cm.

Greutate 1.9 kg
Categorie Băița bebelușului
Culoare Verde
Model Fabulous - Sky Green

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: