• 1 din 6
 

Scaun auto Kiddy Evoluna i-size 2 2021 Spring Green

Neevaluat
 

Scaun auto din categoria 0+, de la naștere până la 83 cm/ cca 15 luni, singurul scaun cu functia de întindere a spătarului întern care se poate folosi atăt in autovehicul cât și în afara acestuia. Câștigător absolut în testele europene a siguranței al anului 2016. În conformitate cu noile norme ECE R 129 („i-Size“), vine împreună cu baza isofix. Editie limitată.

 
Disponibilitate în stoc (1 buc.)
lei1 769
   
Cod de produs 41-942-EL-127
Marcă kiddy
Categorie 0-13 kg cu poziție culcată
Garanţie 24
 

Evoluna i-Size este unicul scaun auto pentru Grupa 0 cu funcția de întindere a spătarului intern, care se poate folosi atât în autovehicul cât și în afara acestuia. Această tehnologie testată și patentată de către Kiddy este de un mare ajutor pentru nou-nascuți și sugari.

  • Scaunul auto Evoluna i-Size întrunește normele ECE-R44/04.
  • Se poate utiliza de la vârsta de 0 luni până la 15 luni.
  • Greutatea maximă admisă este de 13 kg.

Funcția de întindere a spătarului cât mai aproape de orizontală

Scaunul auto Evoluna i-Size atinge un nou nivel de siguranță și confort în acest domeniu. Această nouă tehnologie patentată de catre Kiddy a fost dezvoltată special pentru nevoile nou-nascuților.

Funcția acestui scaun auto de a oferi o poziție orizontală pentru nou-nascuți și sugarii, precum și spațiul foarte generos din interior atunci când copilul va crește, face din Evoluna i-Size scaunul auto ideal.

Protecția laterală anti-impact, precum și baza Kiddy Isofix 2 pe care se atașează scaunul auto printr-un singur click, fac din Evoluna i-Size cel mai sigur scaun auto din lume.

Premii și siguranță:

Evoluna i-Size a fost testat de către Stiftung Warentest și ADAC, fiind singurul scaun auto care a obținut calificativul „Very Good” (1,5) din cele 26 de modele testate. Evoluna i-Size întrunește cele mai stricte și noi standarde de siguranțe ECE-R129 (i-Size), fiind testat în mod intensiv în impactul frontal, lateral și cel din spate, de asemena în situații în care mașina se rostogolește.

Din cauza faptului că mușchii gâtului bebelușului nu sunt dezvoltați complet, capul poate cădea în față în timpul somnului, ceea ce poate duce la probleme de respirație și un nivel scăzut de oxigen. Acest lucru se poate preveni prin utilizarea unui spătar cât mai nivelat. Evoluna i-Size este singurul scaun auto care poate folosi această funcție și în mașină (nu doar intr-un cărucior). Pentru a întinde spătarul scaunului trebuie să vă asigurați că aveți destul spațiu - 79 de cm. Prin lăsarea pe spate a mânerului de transport se acționează cadrul rabatabil al spătarului, nivelându-l. De asemenea, cadrul rabatil absoarbe energia formată în timpul unui accident sau loviturile cauzate de un drum accidentat, protejand coloana sensibilă a bebelușului. Medicii pediatri și moașele recomandă poziția orizontală, în special la călătorii mai lungi, deoarece această poziție ergonomică este cea mai potrivita pentru coloana bebelușilor.

Utilizarea pe cadrul caruciorului:

Kiddy vă ofera posibilitatea de a adapta acest scaun auto pe carucior, astfel nefiind necesară cumpararea unui scaun special. Este necesară achizitia de adaptor, în funcție de modelul de cărucior pe care il aveti.

Evoluna i-Size formează împreună cu baza caruciorului Kiddy un sistem perfect pentru transportul copilașului, reprezentând o alternativă practică.

Protecție maximă în cazul unui impact lateral

În pereții scaunului auto a fost introdus un strat absorbant al loviturii în cazul unui impact lateral. În combinație cu protecțiile laterale fixe (fabricate din EPO- poliolefin axpandat), scaunul auto absoarbe fortele formate în timpul coliziunilor laterale, înainte ca acestea să ajunga la zonele sensibile ale bebelușului.

Scaunul auto Evoluna i-Size se fixează în autovehicul în combinație cu baza Isofix Kiddy 2. Cu un singur click scaunul auto este atașat de bază; indicatorii verzi arată dacă scaunul auto este fixat corect.

Acest scaun este construit foarte ergonomic și are un spațiu generos pentru copilaș. Vine cu o pernuță și salteluță reductoare pentru nou-născut. Sistemul în 5 puncte al scaunului auto este ajustabil, în funcție de mărimea copilașului.

  • Interiorul scaunului este foarte spațios.
  • Capotina este foarte practică, apără copilul de soare și praf.
  • Scaunul este captușit cu salteluțe și huse moi, care se pot scoate ușor pentru a putea fi spălate la 30 °C.
  • Greutate scaun auto Evoluna: 4.9 kg
  • Greutate bază Isofix 2: 6 kg

Dimensiuni exterioare scaun auto Evoluna:

Înalțime - 60 cm (în poziția standard) - 39 cm (în poziția înclinată)

Lățime - 44 cm

Adâncime - 68 cm (în poziția standard) - 79 cm (în poziția înclinată)

Dimensiuni înterioare: Lungime spătar 52 cm

Lungime șez 33 cm

Lățime zona umerilor 27 cm
Lățime zona șoldurilor 26 cm

Unghi înclinare maximă scaun auto: 130°

Dimensiuni exterioare baza Isofix 2:

Înălțime - 18 cm, Lățime - 31 cm, Adâncime - 68 cm

 
Greutate 10.9 kg
Categoria de vârstă 0-15
Culoare Verde
Husă detașabilă și lavabilă da
Îndeplinește standardul ECE R129 i-Size
Interval greutate 0-13 kg
ISOFIX da
Mâner reglabil pentru transportul scaunului da
Orientare împotriva direcției de deplasare
Poate fi atașat la cărucior da
Poziție culcat în mașină și pe cărucior
Poziționare da
Protectie de soare da
Protecție împotriva impactului lateral da

Az Evoluna i-Size bemutatása


Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: