• 1 din 3
 

Kiddy Kiddfix bază isofix pentru Evolution2

Neevaluat
 

Baza - baza din mașină permite montarea sau demontarea în siguranță și în același timp super rapidă a scaunelor auto Kiddy Evolution Pro2, Evo-Lunafix și Evoluna i-Size chiar și în afara vehiculului.

Disponibilitate în stoc (>5 buc.)
lei599
   
Cod de produs 41-902-IB-000
Marcă kiddy
Categorie Scaune auto
Garanţie 2 ani
 

Fixați baza în siguranță la conectorii ISOFIX din mașină, astfel încât scaunul auto să poată fi atașat la ea. Când îl folosiți, îl puteți lăsa permanent în vehicul sau pur și simplu apăsați cele două comenzi pentru al debloca și a-l muta într-o altă mașină.

Schimbând lungimea, o puteți adapta la vehiculul specific. Piciorul reglabil asigură că baza se sprijină pe podeaua vehiculului. În caz de frânare sau impact puternic, acest picior va împiedica răsturnarea periculoasă a scaunului auto. Trei indicatoare colorate confirmă faptul că baza este bine fixată și gata de utilizare.

Deși este posibilă fixarea scaunului auto Evolution Pro2 în mașină, este recomandat să folosiți întotdeauna o bază pentru ușurință și siguranță. Așezarea zilnică a scaunului auto în mașină și scoaterea acestuia sunt apoi extrem de ușoare.

Kiddy Isofix Base 2 este inclus cu scaunele auto Evoluna i-Size și Evo-lunafix și accesoriile opționale pentru Evolution Pro2. Dacă utilizați mai multe vehicule, puteți achiziționa o bază pentru fiecare dintre ele.

Greutate: 5,5 kg. Dimensiuni: 32 x 70 x 17 cm.

Greutate 5.5 kg
Culoare negru
ISOFIX da
Poziționare împotriva sensului de mers

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: