• 1 din 10
 

Kiddy Rucsac pentru transport copii Adventure Pack Spring Green

Neevaluat
 

Peste tot împreună. Cu rucsacul pentru transportul copiilor de la Kiddy, puteți fi cu copilul dvs. oricand și oriunde. Cu partea din spate bine prelucrata si respirabila.

 
Disponibilitate La comandă
lei949
   
Cod de produs 47-200-RT-127
Marcă kiddy
Categorie Rucsac transport copii
Garanţie 24
 

Rucsacul Kiddy este o alegere ideală pentru părinții care ar dori să exploreze lumea cu copiii lor. Datorită greutății sale reduse, care este de numai 2,8 kg și reglabilității individuale, este un partener ideal pentru plimbări lungi, excursii și drumeții montane.

Centura și bretelele ușor căptușite oferă un confort perfect. Este ușor de reglat și se potrivește perfect fiecărei figuri. Copilul este fixat ferm cu centuri de siguranță reglabile pe înălțime, iar materialul de acoperire Soft-Tex extrem de moale asigură un confort maxim.

Rucsacul este foarte bine echipat pentru toate tipurile de excursii. Partea de sus protejează împotriva soarelui și a ploii și poate fi extinsa dacă este necesar. Toate lucrurile importante sunt pastrate în mod sigur în diferite buzunare sau compartimente. Puteți pune băutura în suportul de pe partea laterală a rucsacului, unde o veți avea întotdeauna la îndemână. Suportul poate fi desfăcut și pliat chiar și atunci când aveți rucsacul pe spate, astfel încât să il puteți așeza în siguranță în orice moment cu copilul în el.

Confort perfect pentru copil:  centurile de siguranță în 5 puncte pot fi reglate la trei înălțimi diferite, partea de scaun a rucsacului este adaptată individual la înălțimea copilului. Materialul Soft-Tex utilizat în husa scaunului, precum și căptușeala de protecție detașabilă și lavabilă asigură un confort maxim.

Confort perfect pentru părinți: Rucsacul poate fi purtat de persoane de diferite figuri, deoarece spătarul poate fi ajustat pentru a se potrivi perfect oricărei figuri. Spătarul de formă ergonomică ușurează sarcina coloanei vertebrale. Pernele lombare și de umăr căptușite și de formă ergonomică oferă un suport stabil și confortabil. Toate elementele sunt fabricate din material Thermotex respirabil.

  • • Acoperișul integrat împotriva soarelui și ploii, în funcție de vreme poate fi deschis și extins cu ajutorul unui fermoar.
  • • Spațiu de stocare generos. Diverse buzunare și compartimente oferă suficient spațiu pentru a depozita lucrurile necesare. Puteți depozita articole mai mari în compartimentele mai mari din spatele rucsacului. Articolele mai mici vor fi ușor accesibile datorită buzunarelor de pe centură. Cu un suport de sticlă căptușit pe partea laterală a rucsacului, veți avea întotdeauna băutura la îndemână.
  • • Puteți scoate suportul cu o singură mână chiar dacă aveți rucsacul pe spate. Datorită stabilității bune a rucsacului, îl puteți plasa în siguranță în orice moment, chiar și copilul în el. După plasarea rucsacului pe spate, suportul poate fi pliat cu ușurință.

Parametri tehnici:

pentru copii de la circa 5 luni- 4 ani, greutatea copilului 7,3 – 18 kg, înălțimea copilului 70 – max. 105 cm

Greutate 2.8 kg
Aprobat dupa norma EN 13209, ASTM F2549
Capacitate maximă 18
Culoare Verde
Dimensiuni externe - demontat înălțimea 85, lățimea 40,5 și lungimea 55cm
Dimensiuni externe - pliata înălțimea 85, lățimea 40,5 și lungimea 35 cm
Tip purtător

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: