Nou Lupă
  • 1 din 7
 

Koelstra Cărucior sport compact Gen 2021 Soft Grey Melange

Neevaluat
 

Mergeți la cumpărături,mergeți în vizită sau pur și simplu ieșiți la plimbare? Alegerea ideală este Koelstra GEN. Cu acest cărucior agil, durabil și practic călătoriți fără efort și in siguranță. Datorită producătorului olandez cu 80 de ani de experiență,căruciorul vine cu suspensie excelentă chiar și sub roțile din față, huse testate de calitate și coș de cumpărături spațios.

Disponibilitate La comandã
lei899
   
Cod de produs KOE303303418
Marcă Koelstra
Categorie Cărucioare sport
Garanţie 24
 

Mergeți la cumpărături,mergeți în vizită sau pur și simplu ieșiți la plimbare? Alegerea ideală este Koelstra GEN. Cu acest cărucior agil, durabil și practic călătoriți fără efort și in siguranță.Koelstra GEN este la îndemână, ușor de pliat și de desfăcut cu o singură mână.

Ușor de transportat și depozitat. Așa-numita tehnologie „Travel Handle” a căruciorului Koelstra GEN vă asigură că îl puteți plia și transporta cu o singură mână,fiind foarte ușor,nu provoacă dureri de mâini sau spate.

Roți pivotante. Datorită roților cu arcuri, Koelstra GEN este manevrabil pe toate tipurile de suprafețe. Indiferent dacă este în natură sau pe trotuar, călătoria cu acest cărucior devine o plăcere.

Confortabil și Sigur. Pe lângă fiabilitatea acestui cărucior, confortul copilului dvs. este întotdeauna pe primul loc, mai ales în timpul călătoriei. Căruciorul are tapițeria scaunului extra groasă, plăcuta, moale, centuri de siguranță în 5 puncte și o cataramă rotundă unică. În plus, spătarul este reglabil, astfel încât copilul dumneavoastră să poată sta sau să se odihnească în poziția care i se potrivește cel mai bine.

Perfect pentru toate anotimpurile. Materialul de acoperire a căruciorului Koelstra GEN  protejează împotriva radiațiilor UV,umezelii și a murdăriei.

Caracteristici pe scurt:

  • Pliere și desfacere cu o singură mână
  • Centură de siguranță in 5 puncte
  • Roți pentru toate tipurile de teren
  • Coș de cumpărături spațios cu elemente reflectorizante
  • Rezistent la murdărie și apă
  • Înclinarea spătarului reglabilă
  • Posibilitatea de a cumpăra husă de ploie
  • Suport pentru picioare reglabil
  • Potrivit de la 6 luni

Respectă standardul european de siguranță EN 1888 Dimensiuni desfăcut: 82,5 x 48 x 100 cm Dimensiuni pliat: 26,5 x L 48 cm x H 60 cm Greutate: 6,70 kg

Greutate 6.7 kg
Culoare Gri

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: