Recomandare Lupă
  • 1 din 2
 

BabyDan tarc de joaca din lemn Comfort Medium White, 79x79x73 cm

Neevaluat
 

Designul scandinav conținut în țarcul de joacă din lemn, este un produs estetic și practic pentru camera copiilor sau pentru camera de zi. Fabricat din lemn de stejar natural, podea din MDF.

Disponibilitate în stoc (2 buc.)
lei789
   
Cod de produs BD6268-01
Marcă Baby Dan
Categorie Porti siguranță copii
Garanţie 24
 

Designul scandinav conținut în țarcul de joacă din lemn, este un produs estetic și practic pentru camera copiilor sau pentru camera de zi. Dacă nu aveți posibilitatea de a crea un spațiu sigur pentru copilul dumneavoastră prin intermediul unor bariere, un țarc de joacă este o soluție potrivită. Copilul dvs. se poate juca în siguranță, iar dvs. puteți face alte lucruri mai importante între timp. Chiar dacă copilul se află în țarc, fiți suficient de aproape pentru a vă putea vedea unul pe celălalt. Dacă vă cumpărați un țarc de joacă înainte ca bebelușul să înceapă să se cațere, puteți pune podeaua în poziția cea mai înaltă și îl puteți folosi de la o vîrstă mai mică. Potrivit pentru copilul care încă nu știe să se cațere, astfel încât să se obișnuiască cu mediul, iar în momentul în care va începe să stea în picioare, treptele îi vor servi drept suport.

  • Podeaua fixă, cu înălțime reglabilă. Sunt trei poziții de înălțime. Poziția superioară sunt pentru bebeluși, iar poziția inferioară pentru bebelușul care poate sta în picioare.
  • Pătuțul Comfort Play Pen este dotat cu roți cu frâne pentru o deplasare ușoară.
  • Are trepte netede de jur împrejur, iar copilul poate observa mai bine tot ce îl înconjoară datorită podelei ridicate a parcului.
  • Foarte sigură, conșine treisprezece partiții pe fiecare parte, inclusiv partiții de colț.
  • Se potrivește cu o saltea de joacă (vândută separat) sau cu o saltea de dormit clasică.

Dimensiuni exterioare 79x79x73cm, pereți laterali din lemn masiv, podea din MDF. 

Greutate 15 kg

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: