Nou Lupă
  • 1 din 6
 

Babydan gratii pentru copii Supreme OLAF Rectangle negre cu saltea 90cm -

Neevaluat
 

Oferă-i micuțului tău un loc sigur în care să se joace cu gratiile OLAF Rectangle de la BabyDan, specialistul mondial în siguranța copiilor. Pachetul include o saltea moale de joaca. Ușă largă confortabilă.

Disponibilitate La comandă
lei919
   
Cod de produs BD79116-10600-1300-10
Marcă Baby Dan
Categorie Siguranță
Garanţie 24
 

Oferă-i micuțului tău un loc sigur în care să se joace cu gratiile BabyDan OLAF Rectangle. Pachetul include o saltea moale de joaca cu margini inalte pentru a tine copilul in siguranta in interior. Datorită ușii late, evitați să vă încordați spatele atunci când ridicați copilul din tarc. Puteți deschide ușa în ambele direcții cu o singură mână. Când copilul dvs. nu mai are nevoie de gratii, le puteți transforma într-o barieră de siguranță care este grozavă în jurul șemineului, ușilor și scărilor largi și neregulate sau ca despărțitor de cameră. Poate fi extins cu orice număr de piese mici (33cm) sau mari (72cm), care pot fi achiziționate separat.

  • Dimensiuni: 72x105cm, înălțime 71cm
  • Poate fi deschis in ambele directii si manipulat cu o singura mana
  • Când se transformă într-o barieră de siguranță, este necesar să se folosească fitinguri de perete - acestea sunt furnizate separat
  • Asamblare simplă(

Pachetul conține o saltea de joacă moale (funcționabilă la 40°C) cu margini înalte. Certificare Öko-tex. material 100% bumbac, umplutură din material nețesut 100% poliester.

AVERTISMENT: Nu folosiți niciodată gratiile fără salteaua interioară atașată corespunzător. Acest lucru împiedică copilul să miște locul de joacă. Nu așezați niciodată gratiile lângă surse de căldură.

Date tehnice: - Din metal. Corespunde standardului EN 1930: 2011, de asemenea, conform standardului EN 71-3.

Greutate netă 13,95 kg, greutate inclusiv ambalaj 15,35 kg - Dimensiuni pachet 79x79x17cm - Când este folosit ca barieră de deschidere, deschidere minimă 90 cm (necesar pentru adăugarea fitingurilor de perete - șine de montare)

Fabricat in Danemarca.

Greutate 13.95 kg
Culoare neagra
Material metal
Potrivire apartament/casa

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: