Ofertă Lupă
  • 1 din 9
 

BabyDan TravelFun Stație de joacă pentru mașină

Neevaluat
 

Inteligenta stație de activități pentru copii este practică și concepută pentru bancheta din spate a mașinii. Are o mulțime de buzunare în care pot încăpea de toate, de la markere la cărți mici, gustări și tablete.

 

Disponibilitate în stoc (>5 buc.)
Preţ normal lei159
Economisiţi lei40 (–25 %)
lei119
   
Cod de produs BD9017
Marcă Baby Dan
Categorie Accesorii
Garanţie 2 ani
 

Cu copilul pe bancheta din spate, chiar și o călătorie scurtă cu mașina poate părea lungă și plictisitoare. Dar nu și cu stația TravelFun de la BabyDan. Platforma de activități la îndemână poate fi umplută cu ore întregi de distracție și îi va permite copilului dvs. să se distreze cu ușurință pe bancheta din spate.

Buzunarele elastice practice, de diferite dimensiuni, pot conține orice, de la creioane și markere la cărți mici și gustări. Un buzunar mare cu fermoar în partea de jos a tejghelei și un buzunar mare din plastic direct în fața copilului oferă, posibilitatea de a lua o rezervă completă de hârtie, desene și cărți în deplasare.

Dacă plasați desenul sub buzunarul mare de plastic în fața copilului, acesta poate desena direct pe plastic cu un marker și îl poate șterge cu un șervețel uscat - astfel încât copilul poate colora același desen la nesfârșit.

Există, de asemenea, un buzunar pentru tabletă poziționat în fața copilului, la așa distanță, la care copilul să poată manevra singur tableta. Marginile înalte asigură că markerele, jucăriile, gustările și majoritatea firimiturilor rămân în interiorul compartimentului.

  • Copilul poate colora cu markere același desen la nesfârșit și îl poate șterge cu șervețelul uscat.
  • Sortiment lat de activități practice pentru copii în mașină, cărucior, autobuz, tren, avion, feribot, etc.
  • Multiplele buzunare elastice păstrează markere, cărți, gustări etc. organizate.
  • Poate fi împăturită cu ușurință și transportată ca o geantă pe umăr.
  • Inclusiv buzunar pentru tabletă

Stația TravelFun de la BabyDan este concepută pentru bancheta din spate a mașinii, dar nu numai, poate fi folosită și în cărucior, autobuz, tren, avion, feribot - chiar și acasă, pe canapea. La sfârșitul călătoriei, stația poate fi împăturită cu ușurință, închisă cu o curea elastică și purtată ca o geantă de umăr, fie de către dumneavoastră sau de către copilul vostru.

Se fixează cu ușurință în jurul copilului - sau în jurul scaunului auto - cu o curea reglabilă și care sprijină picioarele copilului. ATENȚIE: Dacă scaunul auto al copilului dvs. are o pernă de siguranță în fața burticii, locul de joacă BabyDan nu va putea fi fixat corespunzător. În acest caz, vă recomandăm să așteptați până când copilul este suficient de mare pentru a sta în scaunul auto fără perna de siguranță.

Recomandat pentru copii începând cu vârsta de 3 ani, dar poate fi folosit de toate vârstele. În cazul în care copilul dumneavoastră varsă sau desenează pe măsuță, aceasta poate fi curățată cu ușurință cu un prosop uscat. 

Dimensiuni: 19x40x35cm Greutatea produsului: 0,39 kg

Greutate 0.4 kg

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: