• 1 din 4
 

Bambino Mio cearșaf de bumbac 70x140cm cu membrană

Neevaluat
 

Cearșaful de bumbac cu membrană impermeabilă Bambino Mio protejează salteaua și în același timp este foarte plăcut la atigere. Este destinat copiilor mai mici care încă nu își pot menține nevoile noaptea. Pentru un pătuț cu deminsiunile 70x140cm.

Disponibilitate în stoc (>5 buc.)
lei129
   
Cod de produs MPROC FIT CB
Marcă Bambino Mio
Categorie Cearșafuri
Garanţie 24
 

Cearșaful de bumbac cu membrană impermeabilă Bambino Mio protejează salteaua și în același timp este foarte plăcut pentru copil. Este destinat copiilor mai mici care încă nu își pot menține nevoile noaptea. Pentru un pătuț cu dimensiunile 70x140 cm. Odată ce bebelușul dvs nu mai folosește scutece, este necesar să protejați salteaua de micile accidente. Pe măsură ce copiii trec de la scutece la oliță, este mai dificil pentru ei să rămână uscați în timpul nopții. Folosind cearșaful impermeabil puteți asigura protecția saltelei de la orice deteriorare. Acesta elimină stresul părinților și copiilor legat de micile accidente nocturne și aduce un somn liniștit și confortabil.

  • Are 2 funcții - servește atât ca cearșaf, cât și ca protecție a saltelei.
  • Este foarte bine dezvoltat - suprafața cearșafului de bumbac este acoperită de dedesubt cu o membrană poliuretanică impermeabilă, iar tivul este compus dintr-o țesătură elastică înaltă de 15 cm, cu o bandă elastică, care ajută la atașarea cearșafului de saltea.
  • Cearșaful este moale la atingere, datorită membranei poliuretanice nu se răcește, nu se micșorează la mișcare și, deoarece este respirabilă, ajută la menținerea unei temperaturi constante a copilului dumneavoastră.
  • Creează o barieră antialergică împotriva acarienilor, care pot duce la diverse alergii.
  • Cearșaful poate fi spălată cu ușurință într-o mașină de spălat la 60° C și uscată într-un uscător. Urmați simbolurile de spălare.

Dimensiuni: pentru un pătuț 70x140cm, grosimea maximă a saltelei 14cm.

Compoziție: tricot strat superior 50% bumbac, 50% poliester laminat cu poliuretan, laturi 100% poliester.

- Aprobare Öko-Tex - fabricat în UE

Greutate 0.5 kg
Culoare Albă
Dimensiuni 70 x 140
Material bumbac

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: