• 1 din 3
 

Bambino Mio Miosolo Scutec din pânză all in one Lemon Drop

Neevaluat
 

Scutecul Miosolo all in one este scutecul cel mai ușor de utilizat pentru părinții care nu doresc să facă compromisuri în ceea ce privește calitatea, performanța și relația cu mediul inconjurător, dar vor aprecia simpla folosire și legat de aceasta timpul economisit. Scutecele Miosolo au câștigat deja câteva premii de prestigiu.

Disponibilitate în stoc (>5 buc.)
lei119
   
Cod de produs SO LEM
Marcă Bambino Mio
Categorie Scutece și chiloți
Garanţie 24
 

Scutecul premiat Miosolo all in one este moale, elegant și ușor de folosit ca scutecele de unică folosință. Deține cele mai recente cunoștințe în domeniul materialelor textile funcționale și mulți ani de experiență a producătorului, dobândite prin producția și vânzarea scutecelor din pânză în 60 de țări din întreaga lume.

  • Scutecul unic poate fi folosit de la naștere până la oliță, deci nu este nevoie să cumpărați alte scutece suplimentare.
  • Mărimea scutecului poate fi adaptată cu ușurință la dimensiunea bebelușului dvs. cu ajutorul a două serii de brevete și a curelelor de velcro Velcro® optimizate, datorită cărora scutecul se potrivește perfect bebelușului.
  • Miezul super absorbant al scutecului și stratul interior „stay-dry” îndepărtează umezeala din scutec și împiedică strecurarea ei înapoi pe pielea delicată a bebelușului.
  • Materialul exterior elastic și impermeabil rezistă chiar și celor mai activi copii.
  • Miezul unic detașabil cu mânere pentru îndepărtarea și inserarea ușoară în scutec crește eficiența spălării și accelerează uscarea scutecului.
  • În caz de necesitate, în interior poate fi introdus și mioboost pentru a crește capacitatea.
  • Scutecul este fabricat dintr-o țesătură moale, care rămâne frumos catifelată chiar și după mai multe spălări și oferă confort pentru fundulețul bebelușului dvs.

Material: exterior 100% poliester, laminat cu poliuretan, interior 100% poliester, miez 85% poliester, 15% nailon.

Spalare la 60°C. Nu utilizați detergenți cu clor. Poate fi uscat în uscător la temperatura scăzută. Nu călcați. La spălare, velcro trebuie întotdeauna închis pentru a preveni deteriorarea scutecelor.

Greutate: 0,145 kg
Dimensiuni: 0,035 x 0,240 x 0,180

Greutate 0.145 kg
Brand Bambino Mio
Categorie scutec din pânză
Culoare Galben
Mărime 0-15 kg
Materiál PUL
Model Lemon Drop
Tip chiloței all in one

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: