• 1 din 2
 

Cadă Bébé-Jou Click Sepp

Neevaluat
 

Cada pentru bebeluși confortabilă și sofisticată Bebe-jou este dotată cu un „sistem CLICK” special. Cu acest sistem inovator, puteți atașa cu ușurință cada pe suportul metalic Bébé-jou în doar 2 clickuri.

Disponibilitate în stoc (>5 buc.)
lei139
   
Cod de produs B625606
Marcă Bebe-Jou
Categorie Cădițe pentru baie
Garanţie 24
 

Cada pentru bebeluși confortabilă și sofisticată Bebe-jou este dotată cu un „sistem CLICK” special. Cu acest sistem inovator, puteți atașa cu ușurință cada pe suportul metalic Bébé-jou 2200 sau 2205 în doar 2 clickuri.Cada poate fi îndepărtată la fel de ușor - prin apăsarea sistemului de pe partea de jos a suportului.
Cada de la Bébé-Jou este proiectată optim din material inofensiv într-o culoare asortată cu alte produse. Este ușor de păstrat curat. Are o suprafață netedă fără margini ascuțite, formă anatomică pe care o veți aprecia atunci când copilul este deja așezat, precum și un loc integrat pentru păstrarea săpunului sau șamponului, și o scurgere inferioară pentru o golire ușoară. În combinație cu alte produse Bébé-Jou (suport, bebe-bubble, găleată pentru scutece etc.) formează un sistem imbatabil, a cărui siguranță a fost testată de cea mai înaltă autoritate în acest domeniu (Institutul German de Testare TUV), acoperind toate nevoile copiilor și ale mamelor atunci când fac baie. Cada este de asemenea spațioasă, așa că va servi mult timp.


Furtunul de scurgere se vinde separat.


Greutate: 1.455 kg.
Dimensiuni: 86 x 44 x 32 cm.

Greutate 1.455 kg

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: