Nou Lupă
  • 1 din 4
 

Cădiță Bébé-Jou Click Bohemian Garden

Neevaluat
 

Să faceți baie bebelușului este un ritual zilnic de care dvs. și copilul dvs. vă veți bucura. Cădița de baie confortabilă și atent construită Bébé-jou este echipată cu sistemul inovator Click. Doar 2 clicuri și cada se așează ușor și în siguranță pe suportul de baie. La fel de ușor, cădița se poate detașa de pe suport cu un clic.

Disponibilitate în stoc (5 buc.)
lei139
   
Cod de produs B625621
Marcă Bebe-Jou
Categorie Băița bebelușului
Garanţie 24
 

Să faceți baie bebelușului este un ritual zilnic de care dvs. și copilul dvs. vă veți bucura. Cădița de baie confortabilă și atent construită Bébé-jou este echipată cu sistemul inovator Click. Doar 2 clicuri și cada se așează ușor și în siguranță pe suportul de baie. Cădița se poate detașa de pe suport la fel de ușor cu un clic.

Cădița de la Bébé-Jou este concepută optim din material inofensiv într-o culoare coordonată cu celelalte produse și decorată cu personaje drăguțe pe care copiii le îndrăgesc atât de mult. Este ușor de păstrat curată. Cădița este concepută ținând cont de nevoile copilului. Are o suprafață netedă, fără margini ascuțite, este ușor de curățat, are o formă anatomică pentru perioada când copilul stă deja așezat, un loc integrat pentru depozitarea săpunului sau șamponului, o scurgere inferioară pentru golire ușoară și în combinație cu alte produse Bebe-Jou (suport, bebe-bubble, găleată pentru scutece etc.) formează un sistem imbatabil, a cărui siguranță a fost testată de cea mai înaltă autoritate în acest domeniu (institutul german de testare TUV), acoperind toate nevoile bebelușului și ale mamei. Cădița de baie este, de asemenea, spațioasă, astfel încât poate servi mult timp.

Furtunul de scurgere și suportul sunt vândute separat.

Greutate: 1,455 kg.

Dimensiuni: 86 x 44 x 32 cm.

Greutate 1.455 kg
Culoare Verde, Alba
Înalțime 32
Latime 44
Lungime 86
Model Bohemian Garden
Potrivit pentru până la 4 ani
Suprafață anti-alunecare da
Tip cădițe

představení systému click od bébé-jou


Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: