Nou Lupă
  • 1 din 2
 

Cădiță Bébé-Jou Click Fabulous Griffin Grey

Neevaluat
 

Îmbăierea copilașului este un ritual zilnic, de care vă veți bucura împreună cu bebelușul Dvs. Confortabila și sofisticata cădiță Bebe-jou Click este dotată cu a doua generație a sistemului de fixare Click. Doar cu 1 simplu click așezați cădița stabil pe suportul oferit separat pentru cădița. La fel de simplu cu un click poate fi cădița și demontată de pe suport.

Disponibilitate în stoc (>5 buc.)
lei99,90
   
Cod de produs B4256058
Marcă Bebe-Jou
Categorie Cădițe pentru baie
Garanţie 24
 

Îmbăierea copilașului este un ritual zilnic, de care vă veți bucura împreună cu bebelușul Dvs. Confortabila și sofisticata cădiță Bebe-jou Click este dotată cu a doua generație a sistemului de fixare Click. Doar cu 1 simplu click așezați cădița stabil pe suportul oferit separat pentru cădița. La fel de simplu cu un click poate fi cădița și demontată de pe suport. Cădița Bebe-Jou este proiectată optim dintrun material de înaltă calitate întro culoare coordinată cu restul produselor și decorată cu figuri frumoase pe care copiii le iubesc atât de mult.

  • Ușor de menținut curată
  • Cu o suprafață netedă fără margini ascuțite, se curăță ușor
  • Formă anatomică pentru perioada cănd copilul se așează
  • Un sistem de scurgere nou pentru o fixare mai simplă a conectorului furtunului de scurgere

Impreună cu celelalte produse Bebe-Jou achiziționate separat (suport, găleata pentru scutece, furtun de scurgere) crează un sistem inegalabil, a cărui siguranță a fost verificată de cea mai înaltă autoritate in domeniul verificărilor (autoritatea germană de inspecție technică TUV), acoperind toate necesitățile copilului și a mamei în timpul îmbăieri.

Greutate: 1,455 kg. Dimensiuni: 86 x 44 x 32 cm.

Greutate 1.455 kg
Categorie Cadă pentru baie
Culoare Gri
Lungime 86
Model Fabulous - Griffin Grey

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: