• 1 din 3
 

Cădiță Bébé-Jou Click Ollie

Neevaluat
 

Îmbăierea copilașului este un ritual zilnic, de care vă veți bucura împreună cu bebelușul Dvs. Confortabila și sofisticata cădiță Bebe-jou Click este dotată cu a doua generație a sistemului de fixare Click. Doar cu 1 simplu click așezați cădița stabil pe suportul oferit separat pentru cădița. La fel de simplu cu un click poate fi cădița și demontată de pe suport.

Disponibilitate în stoc (5 buc.)
lei139
   
Cod de produs B6256118
Marcă Bebe-Jou
Categorie Cădițe pentru baie
Garanţie 24
 

Îmbăierea copilașului este un ritual zilnic, de care vă veți bucura împreună cu bebelușul Dvs. Confortabila și sofisticata cădiță Bebe-jou Click este dotată cu a doua generație a sistemului de fixare Click. Doar cu 1 simplu click așezați cădița stabil pe suportul oferit separat pentru cădița. La fel de simplu cu un click poate fi cădița și demontată de pe suport. Cădița Bebe-Jou este proiectată optim dintrun material de înaltă calitate întro culoare coordinată cu restul produselor și decorată cu figuri frumoase pe care copiii le iubesc atât de mult.

  • Ușor de menținut curată
  • Cu o suprafață netedă fără margini ascuțite, se curăță ușor
  • Formă anatomică pentru perioada cănd copilul se așează
  • Un sistem de scurgere nou pentru o fixare mai simplă a conectorului furtunului de scurgere

Impreună cu celelalte produse Bebe-Jou achiziționate separat (suport, găleata pentru scutece, furtun de scurgere) crează un sistem inegalabil, a cărui siguranță  a fost verificată de cea mai înaltă autoritate in domeniul verificărilor (autoritatea germană de inspecție technică TUV), acoperind toate necesitățile copilului și a mamei în timpul îmbăieri.

Greutate: 1,455 kg. Dimensiuni: 86 x 44 x 32 cm.

Greutate 1.455 kg
Categorie Cadă pentru baie
Culoare Gri
Lungime 86 cm
Model Ollie

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: