Nou Lupă
  • 1 din 5
 

Cădiță digitală Bébé-Jou Sense Edition Breeze Green

Neevaluat
 

Cada digitală confortabilă pentru copii Bébé-jou Sense Edition cu măsurare a temperaturii camerei, temperatura apei și cronometru aparține seriei de design Sense. În aceasta serie veți găsi și un suport de cadă de lux cu sistem de prindere Click.

Disponibilitate în stoc (5 buc.)
lei289
   
Cod de produs B420230
Marcă Bebe-Jou
Categorie Băița bebelușului
Garanţie 24
 

Design, ușurință în utilizare și securitate. Cădița pentru bebeluși confortabilă și prelucrată Bebe-jou Sense este echipată cu un „sistem CLICK” special. Cu ajutorul acestui sistem inovator, puteți așeza cu ușurință și ferm cada cu doar 2 clicuri pe suportul Bébé-jou Sense. Cădița poate fi așezată pe suport la fel de ușor precum poate fi îndepărtată prin apăsarea sistemului de pe partea inferioară a suportului.

Cada pentru bebeluși Sense Edition este echipată cu o unitate digitală inovatoare cu termometru și cronometru. Termometrul integrat măsoară atât temperatura apei, cât și temperatura camerei. In acest fel, puteți asigura intotdeauna o temperatură sigură și confortabilă pentru copilul dvs., indiferent unde este amplasată cada. Informațiile sunt afișate pe modulul digital folosind o conexiune fără fir. În timpul jocurilor de apă, timpul trece rapid, motiv pentru care modulul LED la îndemână cu suprafață tactilă este echipat și cu un cronometru. În acest fel, veți preveni uscarea excesivă a pielii delicate a bebelușului, cauzată de o ședere prea lungă în apă.

Dacă achiziționați un suport Sense impreună cu cada, precum si un furtun de scurgere si o găleată pentru scutece cu capac, veți avea un sistem complet de baie pentru copiii dvs. Siguranța acestuia a fost testată de cea mai mare autoritate în domeniul testării, institutul german de testare TUV.

Greutate: 1,56 kg. Dimensiuni ambalaj: 80 x 42 x 31 cm. material: PP., sursa de alimentare a unității digitale 2 baterii AA (incluse)

Greutate 1.56 kg
Culoare Verde, verde-gri
Tip cădițe

Digitální vanička Bébé-Jou Sense Edition


Představení konceptu digitální vaničky Bébé-Jou Sense


Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: