Nou Lupă
  • 1 din 5
 

Cădiță termală Bébé-jou Click Bohemian Garden

Neevaluat
 

Cădiță termală unică Bébé-Jou cu monitorizare a temperaturii apei și dozator de săpun și șampon Cădița termală confortabilă și atent construită Bébé-jou este echipată cu sistemul inovator Click pentru o siguranță și un confort și mai mare. Doar 2 clicuri și cada se așează ușor și în siguranță pe suportul de baie. Cădița se poate detașa de pe suport la fel de ușor cu un clic.

Disponibilitate în stoc (2 buc.)
lei249
   
Cod de produs B626021
Marcă Bebe-Jou
Categorie Băița bebelușului
Garanţie 24
 

Cădiță termală unică Bébé-Jou cu monitorizare a temperaturii apei și dozator de săpun și șampon Cădița termală confortabilă și atent construită Bébé-Jou este echipată cu sistemul inovator Click pentru o siguranță și un confort și mai mare in timpul băii. Doar 2 click-uri și cădița se așează ușor și în siguranță pe suportul de baie. Cădița se poate detașa de pe suport la fel de ușor cu un clic.

Siguranța in timpul băii

Scopul Bébé-Jou este de a crea produse sigure pentru momentele de zi cu zi de care părinții și copiii se pot bucura împreună. Fie că este vorba de o baie de seară sau de primele momente de antrenament la oliță, aceste momente obișnuite fac din ziua dvs. ceva special! De aceea, am creat o cădiță confortabilă certificată pentru copii, care este disponibilă în multe culori și modele frumoase. Cădița termală luxoasă Bébé-Jou se distinge prin funcționalitatea și stilul său. Puteți afla temperatura exactă a apei dintr-o privire și o puteți monitoriza constant cu o precizie de un grad. În plus, cădița are două dozatoare integrate pentru săpun și șampon. În acest fel, veți avea totul la îndemână și nu trebuie să căutați unde s-au rătăcit lucrurile necesare în timp ce faceți baie. Nu se va întâmpla niciodată să lăsați copilul în cadă fără supraveghere, ceea ce este o cauză frecventă a accidentelor. Puteți așeza cu ușurință și în siguranță cădița termală pe un suport compatibil cu un singur clic. Puteți scurge apa datorită sistemului de scurgere încorporat. Fabricat în Olanda.

Totul la îndemână:

Cădița termală este furnizată într-un set cu dozatoare de săpun și șampon încorporate. Controlul temperaturii apei Întotdeauna temperatura potrivită: cu termometrul integrat aveți întotdeauna sub control temperatura apei.

Practic

Gata cu podeaua umedă! Datorită sistemului special de scurgere integrat și furtunului de scurgere, cădița poate fi golită ușor și în siguranță. Controlul este ascuns sub indicatorul de temperatură.

Ergonomie

Partea inferioară a cădiței are o formă ergonomică și este echipată cu o margine anti-alunecare, care asigură siguranță atunci când copilul stă așezat. Marginile sunt rotunjite, astfel încât să vă puteți sprijini de cadă.

Siguranță

În combinație cu suportul Bébé-Jou, scăldatul este mai ușor și mai plăcut. Conexiune sigură la suporturile Bébé-Jou folosind sistemul Click. Cădița termală poate fi așezată, de exemplu, pe o masă, deoarece picioarele sale sunt prevăzute cu un strat antiderapant. Este ușor de păstrat curată. Când utilizați suportul de baie Bébé-jou, puteți goli cada Bébé-jou folosind furtunul de scurgere inclus. Controlul este ascuns sub indicatorul de temperatură. Suporturile respectă toate standardele de siguranță. Acest lucru este confirmat de certificatul TÜV – un institut german de testare renumit. Cada termală  poate fi combinată cu un suport pentru copii și un suport de cadă de la Bébé-jou.

Greutate: 1,88 kg. Dimensiuni: 83,5 x 40 x 32 cm.

Greutate 1.66 kg
Culoare Verde, Alba
Înalțime 32
Latime 44
Lungime 86
Model Bohemian Garden
Potrivit pentru până la 4 ani
Tip cădițe

představení systému click od bébé-jou


Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: