Chiloței de baie Cool Citrus marimea XL

Neevaluat
 

Chiloțeii noștri premiați pentru înot Cool Citrus oferă o soluție potrivită în comparație cu costumele de baie obișnuite și scutecele de baie. Sunt perfecti pentru piscine și pentru o vacanță lângă iaz sau mare. Mărimea XL este concepută pentru copii cu greutatea cuprinsă între 12 și aproximativ 15 kg, adică aproximativ 2-3 ani.

Disponibilitate în stoc (>5 buc.)
lei69
   
Cod de produs SWPXL COO
Marcă Bambino Mio
Categorie Costume de baie pentru copii
Garanţie 24
 

Majoritatea piscinelor insistă asupra faptului ca bebelușii mici sa nu se scalde goi în piscină din motive igienice. Costumele de baie obișnuite nu oferă protecție, iar scutecele de unică folosință rețin apa și astfel greutatea scutecului trage copilul în jos. Chiloțeii de baie oferă o soluție potrivită în comparație cu costumele de baie obișnuite și scutece. Au un strat interior impermeabil care nu permite materiei solide să treacă pe lângă picioare sau în jurul taliei. Și astfel eventuala neplăcere nu va lăsa în bazin nici o urmă.

  • Ușor de utilizat, nu este necesar un scutec suplimentar
  • Căptușeala este confecționată din țesătură de bumbac și este moale și delicată pentru pielea bebelușului.
  • Datorită taliei cu șiret, se îmbracă ușor și rapid și se potrivesc bine.
  • Sunt ușori și nu scufundă bebelușul în apă
  • Mențin scaunul bebelușului
  • Fabricat in UE

Compoziția materialului: 100% poliester interior laminat cu poliuretan, căptușeală din bumbac 80% bumbac, 20% poliester. Spălare: se poate spăla la mașină la 40 ° C și se usucă. Nu utilizați balsam de țesături și înălbitor cu clor. Clătiți chiloțeii în apă curată după utilizare.

 

marimea costumului de baie XL - de la 2 ani (12-15 kg)

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: