• 1 din 2
 

dBb Biberon de sticlă Geometrie 330ml, tetină 4+ luni - portocaliu

Neevaluat
 

Biberon 330 ml din sticlă borosilicată cu gât larg, tetină din silicon 4+ și capac pentru tetină portocaliu.

Disponibilitate în stoc (>5 buc.)
lei49,90
   
Cod de produs DBB109807
Marcă dBb Remond
Categorie Biberon
Garanţie 24
 

Biberon rezistent mecanic și termic din sticlă de borosilicat. Capac cu șurub, suzetă din silicon pentru sugari +4 luni cu orificiu în cruce. Este echipat cu un ventil de admisie a aerului, a cărei cantitate poate fi reglată prin strângerea inelului pentru a preveni înghițirea acestuia. Sticla este foarte rezistentă și dacă sterilizarea cu abur este făcută corect, sticluța va fi bună și pentru copilul următor. În acest caz, sticla poate fi echipată și cu tetine pentru copiii mai mici. Volumul de 330 ml acoperă majoritatea nevoilor copilului.

Recomandare: Sterilizați preferabil într-un sterilizator cu abur, decât prin fierbere sau chimic. Sterilizarea chimică lasă un miros neplăcut și fierberea scurtează durata de viață atât a tetinei, cât și a sticlei.

Truc: încălziți biberonul umplut cu apă pentru bebeluși într-un încălzitor și apoi adăugați cantitatea potrivită de lapte praf. Pulberea se va dizolva mai ușor. Închideți sticla, agitați vertical în mână pentru a omogeniza conținutul. Laptele cald va fi mult mai digerabil și va ușura somnul bebelușului.

 Dimensiuni: diametru 63 mm, înălțime 220 mm, greutate: 0,331 kg

 

Greutate 0.331 kg
Capacitate 330 ml
Culoare orange
Materiál sticlă

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: