Ofertă Lupă
  • 1 din 8
 

DogSpace Lucky prelungire de poartă, metalică, neagră

Neevaluat
 

Cu poarta DogSpace Lucky, poți crea cu ușurință un spațiu personal pentru prietenul tău patruped. În acel loc el își poate lua o pauză de a mirosi, mesteca și mușca multe lucruri înteresante din casa ta.

Disponibilitate în stoc (>5 buc.)
Preţ normal lei289
Economisiţi lei40 (–13 %)
lei249
   
Cod de produs BD27316-5600-06
Marcă DogSpace
Categorie Porti siguranță câini
Garanţie 2 ani
 

Poarta DogSpace Lucky o puteți folosi pentru a vă proteja membrul blănos al familiei de zonele periculoase din casă - sau proprii pantofi din fața unui cățeluș curios care vrea să știe ce gust au pantofii tăi. DogSpace Lucky este o poartă pentru animale de companie cu un design flexibil și ușor, care poate fi ajustată pentru a se potrivi cu orice deschidere între 62,5-106,8 cm. Datorită funcției „eliberare rapidă”, puteți îndepărta complet și cu ușurință poarta dacă este necesar, lăsând în urmă doar suporturile de perete. Această poartă pentru animalele de companie se deschide cu ușurință în ambele direcții doar cu ajutorul unei mâini. Cu toate acestea, membrii familiei cu lăbuțe nu vor putea deschide poarta.

  • Poartă DogSpace Lucky este special dezvoltată pentru a se potrivi perfect în tocurile ușilor sau în partea de jos/sus a scărilor.
  • Funcția „eliberare rapidă” face ușoară înlăturarea porții pentru îndepărtarea ușoară a părului de câine și alte treburi casnice ale părinților cățelușului.
  • Ușor de deschis cu o singură mână, dar destul de greu de deschis cu labele.

Date tehnice: înălțimea 72,5cm, dimensiunea găurii 62,5-106,8cm, metoda de prindere: înșurubarea

Fabricat in Danemarca. Testat și aprobat conform celor mai recente standarde de siguranță EN1930:2011 și ASTM F1004.

Produse alternative

Greutate 3.5 kg
Culoare neagra
Tip bariere

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: