• 1 din 2
 

Găleată de baie Bebe-bubble Basic Transparent

Neevaluat
 

Găleată de baie cu formă ergonomică, în care bebelușul se va simți comfortabil și în siguranță.

Disponibilitate în stoc (3 buc.)
lei89,90
   
Cod de produs B416500
Marcă Bebe-Jou
Categorie Cădițe pentru baie
Garanţie 2 ani
 

Copilul nu vrea să facă baie? Zbiară în timpul îmbăieri? Atunci încercați găleata Bebe Bubble!

În găleata de baie Bébé-Bubble, scăldatul are loc în poziție verticală. Astfel copilul este în contact apropiat, față în față cu dvs. Și în timp ce vorbiți cu el, îl puteți scufunda treptat în apă în găleată de îmbăiere. Forma sa copiază uterul și, prin urmare, oferă bebelușului o senzație de protecție, iar acest lucru îl ajută să se așeze spontan în poziția cu care era obișnuit în burtica mamei. Potrivit de la naștere până la 6 luni.

Mai mult confort Bébé Bubble este confortabil nu numai pentru bebeluș ci și pentru dvs. Are un tiv larg, pe care vă puteți odihni confortabil antebrațele. Chiar și o îmbăiere mai lungă a bebelușului va fi plăcută. Împreună cu găleata de baie puteți achiziționa și suportul metalic univerzal, livrat în două mărimi și astfel veți avea grijă de spatele dvs.

Balonarea bebelușului. Îmbăierea în găleata de baie nu numai că va ajuta cu spălarea bebelușului, dar la fel și cu eliberarea peristaltismului său cu ajutorul presiunii apei. O veți aprecia atunci când îl va durea burtica și nu va putea să doarmă.

Bébé-Bubble este ușor ridicat în partea posterioară, prin urmare oferă sprijin pentru spate și cap. Bebelușul dvs se va relaxa în poziția cu care era obișnuit la mama sa în pântece, din momentul nașterii sale până la 6 luni. Linia interioară informează despre nivelul recomandat al apei.

Greutate: 1,853 kg. Dimensiuni: 46 x 46 x 35 cm.

Greutate 1.853 kg
Categorie Băița bebelușului
Înalțime 35 cm
Lățime 46 cm
Lungime 46 cm

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: