Găleată pentru scutece alb/mov

Neevaluat
 

Această găleată unică pentru scutecele din pânză oferă locul perfect pentru depozitarea scutecelor folosite gata de spălat.

Disponibilitate în stoc (>5 buc.)
lei89
   
Cod de produs BKLBM6
Marcă Bambino Mio
Categorie Găleată pentru scutece
Garanţie 2 ani
 

Găleată pentru scutece folosite cu mâner și capac. Realizat astfel încât scutecele să nu se simtă în tot apartamentul și să simplifice transferul scutecelor în mașina de spălat automată. De-a lungul circumferinței superioare a găleții sunt așezate cârligele pentru atașarea plasei pentru scutece (este furnizată separat). Capacul închis asigură evitarea răspăndirii mirosurilor neplăcute. Poziționănd mănerul în jos pe găleată blocați capacul, astfel acesta nu va pica de pe găleată nici atunci cănd se va răsturna, prevenind căderea scutecelor pe podea.

  • cârlige pentru atașarea plasei pentru scutece
  • mâner care asigură capacul găleții împotriva deschiderii nedorite
  • nu atingeți scutecele murdare, le scoateți și le introduceți în mașina de spălat cu plasa

Sfat pentru utilizare:

Înainte de folosire atașați în găleată plasa pentru scutece. Apoi aruncați în ea scutecul folosit, dacă scutecul este murdărit de scaun, curățațil înainte de aruncare. Pe primul scutec aruncat puneți dezinfectantul Mio Fresh și puneți capacul pe găleată. Mio Freshul va reacționa cu umiditatea din scutec creănd o cantitate nesemnificativă de ozon, care împiedica înmulțirea bacterilor și transformă urina în amoniac. Ulterior aruncați scutecele următoare. Când găleata va fi plină, detașați plasa de la găleată și împreună cu scutecele o puteți pune în mașina de spălat. Atașați a doua plasă în găleată, pachetul conține 2 buc.

Greutate: 0,980 kg. Dimensiuni: 26 cm x 25 cm x 26 cm. 

Greutate 1 kg

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: