Nou Lupă
  • 1 din 6
 

Gratii BabyDan Supreme OLAF Pentagon albe cu saltea 90cm - 360cm

Neevaluat
 

Gratiile BabyDan OLAF Pentagon sunt o modalitate excelentă de a obține un loc sigur de joaca pentru copilul dvs. și de a vă oferi liniște sufletească. Este dotat cu o saltea. Ușă largă.

Disponibilitate în stoc (1 buc.)
lei999
   
Cod de produs BD77114-10400-1300-10
Marcă Baby Dan
Categorie Siguranță
Garanţie 24
 

Gratiile BabyDan OLAF Pentagon sunt o modalitate excelentă de a obține un loc sigur de joaca pentru copilul dvs. și de a vă oferi liniște sufletească. Pachetul include o saltea moale de joaca cu margini inalte pentru a mentine copilul in siguranta. Datorită ușii late, evitați să vă încordați spatele atunci când ridicați copilul din tarc. Puteți deschide ușa în ambele direcții cu o singură mână. Când copilul dvs. nu mai are nevoie de tarc îl puteți transforma într-o barieră de siguranță care este grozavă în jurul șemineului, ușilor și scărilor largi și neregulate sau ca despărțitor de cameră. Poate fi extins cu orice număr de piese mici (33cm) sau mari (72cm), care pot fi achiziționate separat.

Caracteristici:

  • Gratii cu saltea de joacă
  • Circumferință totală 360 cm
  • Control cu ​​o singură mână
  • La transformarea într-o barieră de siguranță, este necesar să folosiți fitinguri de perete (care se achiziționează separat)

Corespunde standardului EN 1930 : 2011 Înălțime 71cm Greutate: 15kg.

Greutate 15 kg
Culoare Alba
Material metal
Potrivire apartament

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: