Ofertă Lupă
  • 1 din 6
 

Kiddy Evoluna i-size 2 2023 Candy Red

Neevaluat
 

Scaun auto din categoria 0+, de la naștere până la 83 cm/ cca 15 luni, singura scoică cu functia de întindere a spătarului întern care se poate folosi atăt in autovehicul cât și în afara acestuia. Câștigător absolut în testele europene a siguranței al anului 2016. În conformitate cu noile norme ECE R 129 („i-Size“), vine împreună cu baza isofix. Editie limitată. Reducere mare - scaunul auto nu include capotina de soare.

Disponibilitate în stoc (1 buc.)
Preţ normal lei3 490
Economisiţi lei2 200 (–63 %)
lei1 290
   
Cod de produs 41-942-EL-194
Marcă kiddy
Categorie Scaune auto
Garanţie 24
 

Evoluna i-Size este unicul scaun auto pentru Grupa 0 cu funcția de întindere a spătarului intern, care se poate folosi atât în autovehicul cât și în afara acestuia. Această tehnologie testată și patentată de către Kiddy este de un mare ajutor pentru nou-nascuți și prematuri.

  • Scaunul auto Evoluna i-Size întrunește normele ECE-R44/04.
  • Se poate utiliza de la vârsta de 0 luni până la 15 luni.
  • Greutatea maximă admisă este de 13 kg.

Funcția de întindere a spătarului cât mai aproape de orizontală

Scaunul auto Evoluna i-Size atinge un nou nivel de siguranță și confort în acest domeniu. Această nouă tehnologie patentată de catre Kiddy a fost dezvoltată special pentru nevoile nou-nascuților.

Funcția acestui scaun auto de a oferi o poziție orizontală pentru nou-nascuți și prematuri, precum și spațiul foarte generos din interior pentru când bebe crește, face din Evoluna i-Size scaunul auto ideal.

Protecția laterală anti-impact, precum și baza Kiddy Isofix 2 pe care se atașează scoica auto printr-un singur click, fac din Evoluna i-Size cel mai sigur scaun auto din lume.

Premii și siguranță:

Evoluna i-Size a fost testat de către Stiftung Warentest și ADAC, fiind singurul scaun auto care a obținut calificativul „Very Good” (1,5) din cele 26 de modele testate. Evoluna i-Size întrunește cele mai stricte și noi standarde de siguranțe ECE-R129 (i-Size), fiind testat în mod intensiv în impactul frontal, lateral și cel din spate, de asemena în situații în care mașina se rostogolește.

Din cauza faptului că mușchii gâtului bebelușului nu sunt dezvoltați complet, capul poate cădea spre în față în timpul somnului, ceea ce poate duce la probleme de respirație și un potențial aport scăzut de oxigen. Acest lucru se poate preveni prin utilizarea unui spătar cât mai nivelat. Evoluna i-Size este singura scoică auto care poate folosi această funcție și în mașină (nu doar pe șasiul unui cărucior). Pentru a întinde spătarul scaunului trebuie să vă asigurați că aveți destul spațiu - 79 de cm. Prin lăsarea pe spate a mânerului de transport se acționează cadrul rabatabil al spătarului, nivelându-l. De asemenea, cadrul rabatil absoarbe energia formată în timpul unui accident sau socurile formate pe un drum accidentat, protejand coloana sensibilă a bebelușului. Medicii pediatri și moașele recomandă poziția orizontală, în special la călătorii mai lungi, deoarece această poziție ergonomică este cea mai potrivita pentru coloana bebelușilor.

Utilizarea pe cadrul caruciorului:

Kiddy vă ofera posibilitatea de a adapta această scoică auto pe un cadru de carucior, astfel nefiind necesară cumpararea unui landou. Este necesară achizitia de adaptori, în funcție de modelul de cărucior pe care il aveti.

Evoluna i-Size formează împreună cu șasiurile Kiddy sisteme perfecte pentru transportul copilașului, reprezentând o alternativă practică.

Protecție maximă în cazul unui impact lateral

În pereții scoicii auto a fost introdus un strat absorbant al socului format în cazul unui impact lateral. În combinație cu protecțiile laterale fixe (fabricate din EPO- poliolefin axpandat), scoica auto absoarbe fortele formate în timpul coliziunilor laterale, înainte ca acestea să ajunga la zonele sensibile ale bebelușului.

Scaunul auto Evoluna i-Size se fixează în autovehicul în combinație cu baza Isofix Kiddy 2. Cu un singur click scaunul auto este atașat de bază; indicatorii verzi arată dacă scaunul auto este fixat corect.

Acest scaun este construit foarte ergonomic și are un spațiu generos pentru copilaș. Vine cu o pernuță și salteluță reductoare pentru nou-născut. Sistemul în 5 puncte al scaunului auto este ajustabil, în funcție de mărimea copilașului.

  • Interiorul scoicii este foarte spațios.
  • Scaunul este captușit cu salteluțe și huse moi, care se pot scoate ușor pentru a putea fi spălate la 30C.
  • Greutate scaun auto Evoluna: 4.9 kg
  • Greutate bază Isofix 2: 6 kg

Dimensiuni exterioare scaun auto Evoluna:

Înalțime - 60 cm (în poziția standard) - 39 cm (în poziția înclinată)

Lățime - 44 cm

Adâncime - 68 cm (în poziția standard) - 79 cm (în poziția înclinată)

Dimensiuni înterioare: Lungime spătar 52 cm

Lungime șezut 33 cm

Lățime zona umerilor 27 cm
Lățime zona șoldurilor 26 cm

Unghi înclinare maximă scaun auto: 130°

Dimensiuni exterioare baza Isofix 2:

Înălțime - 18 cm, Lățime - 31 cm, Adâncime - 68 cm

Reducere mare - scaunul auto nu include capotina de soare.

Greutate 10.9 kg
Baldachin de soare nu
Categoria de vârstă 0-15
Conform normei ECE R129 i-Size
Culoare roșu
Husă detașabilă și lavabilă da
Interval greutate 0-13 kg
ISOFIX da
Mâner reglabil pentru transportul scaunului da
Orientare împotriva direcției de deplasare
Poate fi atașat la cărucior da
Poziție culcat în mașină și pe cărucior
Poziționare da
Protecție împotriva impactului lateral da

Evoluna i-Size Tutorial


Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: