Ofertă Lupă
  • 1 din 3
 

Miosolo scutec all in one

Neevaluat
 

Trăsăturile unice ale acestui scutec i-au adus titlul de "Cel mai bun scutec reutilizabil al anului 2016" de la prestigioasa revistă britanică Mother and Baby. Scutecul all-in-one Miosolo este scutecul de pănză cel mai ușor de utilizat, pentru părinții care nu doresc să facă compromisuri în ceea ce privește calitatea, performanța și relația cu mediul inconjurător și care vor aprecia simpla folosire și legat de aceasta timpul economisit.

Disponibilitate în stoc (>5 buc.)
Preţ normal lei119
Economisiţi lei20 (–16 %)
lei99
   
Cod de produs SO C
Marcă Bambino Mio
Categorie Scutece și chiloți
Garanţie 24
 

Scutecul premiat Miosolo all in one este moale, elegant și ușor de folosit ca scutecele de unică folosință. Deține cele mai recente cunoștințe în domeniul materialelor textile funcționale și mulți ani de experiență a producătorului, dobândite prin producția și vânzarea scutecelor din pânză în 60 de țări din întreaga lume.

  • Scutecul unic poate fi folosit de la naștere până la oliță, deci nu este nevoie să cumpărați alte scutece suplimentare.
  • Mărimea scutecului poate fi adaptată cu ușurință la dimensiunea bebelușului dvs. cu ajutorul a două serii de brevete și a curelelor de velcro Velcro® optimizate, datorită cărora scutecul se potrivește perfect bebelușului.
  • Miezul super absorbant al scutecului și stratul interior „stay-dry” îndepărtează umezeala din scutec și împiedică strecurarea ei înapoi pe pielea delicată a bebelușului.
  • Materialul exterior elastic și impermeabil rezistă chiar și celor mai activi copii.
  • Miezul unic detașabil cu mânere pentru îndepărtarea și inserarea ușoară în scutec crește eficiența spălării și accelerează uscarea scutecului.
  • În caz de necesitate, în interior poate fi introdus și mioboost pentru a crește capacitatea.
  • Scutecul este fabricat dintr-o țesătură moale, care rămâne frumos catifelată chiar și după mai multe spălări și oferă confort pentru fundulețul bebelușului dvs.

Material - exterior: 100% poliester laminat cu poliuretan, miez: 85% poliester, 15% nailon.

Spalare la 60°C. Nu utilizați detergenți cu clor. Poate fi uscat în uscător la temperatura scăzută. Nu călcați. La spălare, velcro trebuie întotdeauna închis pentru a preveni deteriorarea scutecelor.

Greutate: 0,145 kg Dimensiune: 0,035 x 0,240 x 0,180

 

Greutate 0.145 kg
Brand Bambino Mio
Cantitate pachet 1
Culoare maliniu
Eco Da
Mărime 0-15kg
Materiál PUL

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: