• 1 din 2
 

Set antrenament petru mersul la oliță/toaletă Luma Snow White

Neevaluat
 

Setul de antrenament cu 4 componente Luma Snow White, include olița, reductorul WC, înălțătorul antiderapant și boxul pentru șervețele umede.

Disponibilitate în stoc (1 buc.)
lei209
   
Cod de produs L10601
Marcă LUMA
Categorie Găleată pentru scutece
Garanţie 24
 

Vă plac lucrurile moderne, frumoase și nu vreți să cheltuiți prea mulți bani pe ele? Alegeți LUMA. În culoarea superbă Snow White puteți achiziționa acum un set de produse întreg, care vă vor fi de folos în momentul în care copilul dvs. va învăța să meargă la oliță.

  • Pentru curățarea fundulețului nu poate lipsi boxul pentru șervețelele umede. Îl veți folosi ca primul la schimbarea scutecelor. Boxul modern poate fi închis ușor - cu un singru deget, pentru a împiedica uscarea șervețelelor. Find mai mare permite folosirea oricărui brand de șervețele. Introduceți pachetul nou ușor, deschizănd capacul boxului.

  • Olița ergonomică este ajutorul perfect pentru igiena de zi cu zi a copilului dvs. Este foarte confortabilă și se curăță foarte ușor datorită formei sale rotunde. Olița este compusă din două părți, cea interioară este detașabilă și poate fi scoasă foarte ușor cu ajutorul mănerului practic, datorită căruia curățarea este foarte simplă.

  • Reductorul WC LUMA ajută copilul să se obișnuiască cu folosirea toaletei. Micșorează mărimea toaletei și o adaptează copilului. Partea postrerioară a reductorului LUMA este antiderapantă pentru o stabilitate sporită.

  • La trecerea de la oliță la toaletă un înălțător de calitate este indispensabil. Înălțătorul antiderapant LUMA face toaleta accesibilă pentru copil. De acea este un accesoriu necesar în baie la chiuvetă sau toaletă. Înălțătorul estes prevăzut pe ambele părți cu un strat antiderapant. Folosiți doar sub supravegherea unui adult!

Fabricat în Olanda
Greutate: 1,252 kg. Dimensiuni ambalaj: 40x28x26 cm

Greutate 1.3 kg
Categorie set pentru wc
Culoare Alb

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: