Ofertă Nou Lupă
  • 1 din 11
 

Set de baie Bébé-jou Sense 7 componente White

Neevaluat
 

Set de baie complet Bébé-jou Sense. Veți găsi în el 7 produse esențiale pentru îngrijirea bebelușilor. Setul oferă un preț mult mai bun în loc să cumpărați pe bucăți mai scump. Setul include: cadă de baie Sense, suport de lux din lemn de fag lăcuit, găleată pentru scutece, set de manichiură, pieptene și perie, termometru de baie și furtun de scurgere. Pe scurt, kitul dvs. complet pentru baie!

Disponibilitate în stoc (1 buc.)
lei699
   
Cod de produs B428801
Marcă Bebe-Jou
Categorie Seturi de baie pentru copii
Garanţie 24
 

Set de baie complet Bébé-jou Sense. Veți găsi în el 7 produse esențiale pentru îngrijirea bebelușilor. Setul oferă un preț mult mai bun în loc să cumpărați pe bucăți mai scump.

Setul include: cadă de baie Sense, suport de lux din lemn de fag lăcuit, găleată pentru scutece, set de manichiură, pieptene și perie, termometru de baie și furtun de scurgere. Pe scurt, kitul dvs. complet pentru baie!

A face baie bebelușului este un obicei zilnic care vă va face plăcere atât dumneavoastră, cât și copilului vostru. Cu o baie pe suport, acest lucru poate avea loc chiar în camera bebelușului, iar cel mic nu trebuie să fie cărat nicăieri. Baia cu suport rămâne apoi în cameră pentru mai mult timp, iar prezența ei contribuie la atmosfera camerei. Suportul de baie cu design Bébé-Jou Sense sporește această impresie prin combinația plăcută de plastic și picioare subțiri din fag.

Confortabilă și proiectată cu grijă, scăunelul de design Bébé-jou Sense pentru bebeluși dispune de a doua generație a sistemului de fixare Click. Cu un singur clic, cada este așezată ușor și sigur pe suportul de cadă Sense. Cu un clic la fel de ușor, cada poate fi detașată de pe suport. Cada de baie de la Bébé-Jou este proiectată în mod optim într-un material inofensiv, într-o culoare bine asortată cu celelalte produse.

  • Ușor de păstrat curată
  • Are o suprafață netedă, fără margini ascuțite, ușor de curățat.
  • Forma anatomică pentru atunci când copilul stă deja în picioare.
  • Canal de scurgere cu design nou, pentru atașarea ușoară a furtunului de golire.
  • Stand de design cu înălțime optimă pentru o baie confortabilă
  • Raft pentru ustensile de spălat sau jucării cu suport pentru furtun de scurgere(furnizat separat)
  • Suport pentru prosoape
  • Măsura de siguranță testată de cea mai mari experți din industria de testare, laboratorul de testare german TUV.

Suportul de baie Sense, foarte stabil, are picioare din lemn de fag lăcuit certificat FSC. Acest lucru îi oferă suportului un aspect modern și cald. Este dotat cu dispozitive practice; un suport pentru prosoape este atașat în partea din față. Raftul spațios din plastic oferă suficient spațiu pentru, de exemplu, șampon, lavetă, jucării de apă sau gel de baie. Acest lucru înseamnă că aveți la îndemână toate lucrurile necesare pentru a vă bucura în liniște de baie împreună cu cel mic. Un sistem de fixare inovator asigură că baia poate fi atașată cu ușurință la suport și la fel de ușor de îndepărtat. Cu un simplu clic, puteți face baie bebelușului dvs. fără a fi deranjat și în siguranță.

Dimensiunea inclusiv ambalajul: 79,5x40x46 cm Greutatea inclusiv ambalajul: 5,183 kg

Greutate 4.58 kg
Culoare Albă, lemn
Motiv White
Producător Bébé-jou
Tip set de baie

introducerea setului cădiță Bébé-Jou Sense cu suport


Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: