Nou Lupă
  • 1 din 17
 

Set de baie digitală Bébé-jou Sense Plus 8 componente Breeze Green

Neevaluat
 

Întregul set de baie Bébé-jou Sense. Veți găsi în el 8 produse esențiale pentru îngrijirea bebelușului. În comparație cu achiziționarea pe bucăți, cu acest set veți economisi foarte mulți bani. Setul conține: cadă digitală Sense Edition și suportul elegant din lemn de fag lăcuit, găleata pentru scutece, setul de manichiură, pieptene și periuță, vas de spălat, cutie pentru șervețele umede și furtun de scurgere. Pe scurt, setul vă oferă o trusă completă de baie și îngrijire!

Disponibilitate în stoc (2 buc.)
lei919
   
Cod de produs B428930
Marcă Bebe-Jou
Categorie Seturi de baie pentru copii
Garanţie 24
 

Bébé-jou Sense - setul complet de baie digital cu design. Conține 8 produse esențiale pentru îngrijirea bebelușilor. În comparație cu cumpărarea pe bucăți, acest set vă economisește mulți bani.

Setul conține: cadă digitală Sense Edition și suportul elegant din lemn de fag lăcuit, găleata pentru scutece, setul de manichiură, pieptene și periuță, vas de spălat, cutie pentru șervețele umede și furtun de scurgere. Pe scurt, setul vă oferă o trusă completă de baie și îngrijire!

Băile bebelușului este activitatea preferată pe care întreaga familie o așteaptă cu nerăbdare în fiecare seară. Cu o baie cu suport, aceasta poate avea loc chiar în camera copilului, iar bebelușul nu trebuie să fie cărat altundeva. Baia cu suport rămâne apoi în cameră pentru mai mult timp, iar prezența sa influențează atmosfera camerei. Suportul de baie cu design Bébé-Jou Sense sporește această impresie prin combinația plăcută de plastic și picioare elegante din fag.

Cada digitală Sense Edition:

Elegantă, ușor de utilizat și sigură. Cădița confortabilă și sofisticată pentru bebeluși Bebe-jou Sense este dotată cu un sistem special "Click-system". Cu acest sistem inovator, puteți așeza cu ușurință și ferm cădița în doar 2 clicuri pe suportul Bébé-jou Sense. Cada se îndepărtează la fe de ușor cum se așează în suport, presând ciocul de pe partea inferioară a suportului.

Cădița pentru copii Sense Edition este echipată cu un dispozitiv digital inovator care dispune de un termometru și cronometru. Termometrul integrat măsoară atât temperatura apei, cât și temperatura camerei. Astfel, puteți asigura întotdeauna o temperatură sigură și confortabilă pentru bebelușul dumneavoastră, indiferent unde este amplasată cada de baie. Informațiile sunt afișate pe panoul digital prin intermediul unei conexiuni wireless. Timpul trece repede atunci când ne jucăm în apă, de aceea modulul tactil cu ecran LED este echipat cu un cronometru. Acest lucru împiedică uscarea excesivă a pielii delicate a bebelușului, cauzată de o perioadă îndelungată în apă.

Suportul de cădiță Sense:

Suportul stabil de cadiță Sense, are picioare din lemn de fag lăcuit certificat FSC. Acest lucru îi oferă suportului un aspect modern și cald. Este dotat cu accesorii practice; în partea din față este atașat un suport pentru prosoape. Raftul din plastic oferă suficient spațiu pentru șampon, lavetă, jucării de apă sau gel de baie. Acest lucru înseamnă că aveți la îndemână toate obiectele esențiale pentru a vă bucura în liniște de baie împreună cu cel mic. Sistemul inovator de fixare asigură faptul că cada poate fi atașată cu ușurință pe suport și la fel de ușor poate fi îndepărtată. Cu un simplu click, îi puteți face baie bebelușului dvs. în siguranță și fără să fiți deranjați.

Cu furtunul și cu găleata pentru scutece cu capac, obțineți un sistem complet de baie pentru copilul dumneavoastră. Siguranța produselor au fost testate de cea mai mare autoritate în domeniul testării, casa de testare germană TUV. Suportul este conceput pentru băile copiilor de până la 18 kg.

Dimensiunea cădiței: 80 x 42 x 31 cm. material: polipropilenă, 2 baterii AA (incluse) pentru alimentarea unității digitale

Dimensiunea suportului: 60,2x49,8x83,4 cm

Dimensiunea setului: 79,5x40x46 cm, Greutatea: 5,183 kg

Greutate 4.28 kg
Culoare Verde, lemn
Motiv Breeze Green
Tip set de baie

Cădiță digitală Bébé-Jou Sense Edition


Concept


Termometru


Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: