Ofertă Nou Lupă
  • 1 din 4
 

Set de scutece Bambino Mio miosolo Dreamland

Neevaluat
 

Set la preț redus de 6 scutece de pânză premiate Mio Solo, 50 bucăți de absorbante de separare și 100 g Mio Fresh.

Disponibilitate în stoc (1 buc.)
lei649
   
Cod de produs BXNKSOX DRM
Marcă Bambino Mio
Categorie Scutece și chiloți
Garanţie 24
 
Set la preț redus de 6 scutece de pânză premiate Mio Solo, 50 bucăți de absorbante de separare și 100 g Mio Fresh. Caracteristicile unice ale acestui scutec au dus la titlul de „Cel mai bun scutec reutilizabil din 2020" de la prestigioasa revistă britanică Mother and Baby. Scutecul premiat Miosolo all in one este frumos moale, elegant și ușor de folosit ca scutece de unică folosință. Folosește cele mai noi cunoștințe în domeniul materialelor textile funcționale și mulți ani de experiență a producătorului, dobândiți prin producția și vânzarea de scutece de pânză în 60 de țări din întreaga lume.
 
  • Scutecul de o singură mărime poate fi folosit de la naștere până la oliță, așa că nu este nevoie să cumpărați scutece suplimentare.
  • Mărimea scutecului poate fi adaptată cu ușurință la dimensiunea bebelușului dvs. cu două serii de brevete și curele Velcro® optimizate, datorită cărora scutecul se potrivește perfect copilului.
  • Miezul super absorbant al scutecului și stratul interior „stay-dry" absorb umezeala în scutec și o împiedică să se scurgă înapoi pe pielea delicată a bebelușului.
  • Materialul exterior elastic și impermeabil este potrivit chiar și pentru cei mai activi copii.
  • Miezul unic cu mânere pentru îndepărtarea și introducerea ușoară în scutec mărește eficiența spălării și accelerează uscarea scutecului.
  • Dacă este necesar, puteți introduce mioboost pentru a crește și mai mult capacitatea.
  • Scutecul este confecționat dintr-o țesătură moale care rămâne minunat moale chiar și după mai multe spălări și oferă confort feselor bebelușului dvs.
  • Setul este la un preț redus!
 
Compoziția materialului: exterior: 100% poliester, laminat cu poliuretan, interior: 100% poliester, miez: 85% poliester, 15% nailon.
 
Se spală in mașina de spălat la 60°C. Nu utilizați detergenți cu clor. Poate fi uscat la temperatură scăzută. Nu călcați. Elementele de fixare cu velcro trebuie să fie întotdeauna fixate la spălare pentru a preveni deteriorarea scutecelor.
 
Setul de scutece conține: 6x scutece miosolo (diverse modele) 50 buc absorbante de separare mioliners 100 g dezinfectant miofresh.
 
Greutate 1 kg
Cantitate 6
Colectie Dreamland
Specie țesătură
Tip toate intr-unul

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: