Suport metalic click pentru cada bebe jou 103 cm sepp sky green

Neevaluat
 

Suportul metalic pentru cada bebelușului, cada termică și galeata de baie Bébé-Bubble are o înălțime de 103 cm, un orificiu pentru agățarea prosopului și un loc pentru săpun.

Disponibilitate în stoc (2 buc.)
lei299
   
Cod de produs B2205055
Marcă Bebe-Jou
Categorie Suport cădiță
Garanţie 24
 

Suportul metalic pentru cadă, cada termică și găleata de baie Bébé-Bubble are o înălțime de 103 cm, un orificiu pentru agățarea prosopului și un loc pentru săpun. Suportul este pliabil și este echipat cu un sistem inovator Click. Doar 2 clickuri și cada este așezată ușor și în siguranță pe suportul de baie. Cada poate fi desprinsă de la suport la fel de ușor făcând click. Găleata de baie Bébé-Bubble poate fi amplasată și ea pe acest suport, așa că trebuie să cumpărați doar 1 suport și să așezați mai întâi Bébé-Bubble pe el și apoi cada.

La fel de important ca și postura corectă atunci când faceți baie este să aveți totul la îndemână și să nu fiți nevoită să lăsați copilul nesupravegheat. Suportul Click de la Bébé-jou este, așadar, echipat cu un suport integrat pentru prosoape sau halat de baie și un loc pentru săpun sau geluri de baie și șampoane. Nu lăsați niciodată copilul nesupravegheat când faceți baie.
Suportul metalic pentru cadă, cadă termică și găleată de baie Bebe-Bubble, cu înălțimea de 103 cm, împreună cu cada Bebe-Bubble, găleată și alte produse, este un sistem complet pentru baia copiilor dumneavoastră. Siguranța lor a fost testată de cea mai mare autoritate de testare, laboratorul german de testare TUV.

Greutate: 4,05 kg. Dimensiuni: asamblat pentru utilizare: 61,2x54,4x99,6 cm, pliat pentru depozitare: 61,2x8,5x110 cm

 

Greutate 4.05 kg

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: