Suport metalic Click pentru cădiță Bébé-Jou 103 cm Light Grey

Neevaluat
 

Suportul metalic pentru cădiță, termocădiță sau găleata de baie Bébé-Bubble are o înălțime de 103 cm, un suport pentru prosop și un loc pentru săpun. Standul este pliabil și este echipat cu sistemul inovator Click. Doar 2 clicuri și cădița este așezată cu ușurință și siguranță pe suport. Cădița poate fi demontată de pe suport la fel de ușor.

Disponibilitate în stoc (3 buc.)
lei299
   
Cod de produs B2205051
Marcă Bebe-Jou
Categorie Suport cădiță
Garanţie 24
 

Suportul metalic pentru cădiță, termocădiță sau găleata de baie Bébé-Bubble are o înălțime de 103 cm, un suport pentru prosop și un loc pentru săpun. Standul este pliabil și este echipat cu sistemul inovator Click. Doar 2 clicuri și cădița este așezată cu ușurință și siguranță pe suport. Cădița poate fi demontată de pe suport la fel de ușor. Puteți atașa la suport de asemenea găleata de baie Bebe-Bubble, așa că ajunge să achitați un singur suport pe care veți atașa mai întâi găleata Bebe-Bubble și apoi cădița.

La fel de importantă ca postura corectă a corpului în timpul băiței este și nevoia de a avea toate lucrurile necesare la îndemână ca să nu fiți nevoiți să plecați de lângă copil. De acea suportul Click de la Bebe-jou este dotat cu un suport pentru prosop sau halat, și cu un loc pentru săpun, gel de baie sau șampon. Nu lăsați niciodată în timpul băiței copilul nesupravegheat.

Suportul metalic pentru cădiță, termocădiță și găleate de baie Bebe-Bubble cu înălțimea de 103 cm reprezintă împreună cu produsele enumerate și alte produse un sistem întreg pentru îmbăierea copiilor dvs. Siguranța acestora a fos testată de cea mai înaltă autoritate în domeniul testărilor, organizația germană TUV.

Greutate: 4,05 kg. Dimensiuni: asamblat pentru utilizare: 61,2x59,3x104 cm, pliat pentru depozitare: 61,2x9x114,6 cm

Greutate 4.05 kg
Categorie Suport pentru cădiță
Culoare Gri
Înalțime 103 cm
Producător Bébé-jou

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: