Suport metalic Click pentru cădiță Bébé-Jou 98 cm Leopard Pink

Neevaluat
 

Suportul metalic pliabil pentru cădiță, termocădiță și găleata de baie Bebe-Bubble cu înălțimea de 98 cm, suport pentru prosop și loc pentru săpun.

Disponibilitate în stoc (2 buc.)
lei299
   
Cod de produs B2200056
Marcă Bebe-Jou
Categorie Suport cădiță
Garanţie 24
 

Băița bebelușului este unul din ritualurile de seară preferate. Dacă aveți suportul pentru cădiță, nu este necesar ca acesta să se desfășoare în baie. Uneori se prelungește destul de mult de acea este foarte importantă înălțimea cădiței pentru a avea o postură a corpululi corectă în timpul băiței și de asemenea este important să aveți toate lucrurile necesare la îndemână ca să nu fiți nevoiți să plecați de la copil în timpul băiței. De acea suportul Click de la Bebe-jou are integrat un suport pentru prosop sau halat și un loc pentru săpun, gel de baie sau șampon. Nu lăsați niciodată copilul dvs. nesupravegheat în timpul băiței.

Suportul cu înălțimea de 98 cm, suport pentru prosop și loc pentru săpun. Este pliabil și este dotat cu sistemul inovativ Click. Cu doar 2 click-uri cădița se va fixa cu ușurință și în siguranță pe suport. La fel de ușor poate fi cădița cu click și demontată. Puteți atașa la suport de asemenea găleata de baie Bebe-Bubble, așa că ajunge să achitați un singur suport pe care veți atașa mai întâi găleata Bebe-Bubble și apoi cădița.

Suportul metalic împreună cu cădița și găleata de baie Bebe-Bubble și cu alte produse reprezintă un sistem întreg pentru îmbăierea copiilor dvs. Siguranța acestora a fos testată de cea mai înaltă autoritate în domeniul testărilor, organizația germană TUV.

Nu lăsați niciodată copilul dvs. nesupravegheat în timpul băiței!

  • Suguranța suportululi este testată de organizația germană TUV
  • Poate fi utilizat pentru cădiță, termocădiță sau găleata de baie Bebe Bubble
  • Permite îbăierea bebelușului chiar în camera copilului

 Greutate: 4,05 kg. Dimensiuni: asamblat pentru utilizare: 61,2x54,4x99,6 cm, pliat pentru depozitare: 61,2x8,5x110 cm

Cădița nici găleata nu sunt incluse în pachet.

Categorie Suport pentru cădiță
Culoare Roz
Model Leopard Pink

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: