Nou Lupă
  • 1 din 4
 

Suport sub cadă Bébé-Jou Sense Breeze Green

Neevaluat
 

Suport de design pentru cadă Bébé-Jou Sense cu picioare subțiri din lemn. O combinație impresionantă de plastic verde-gri cu aspectul natural al fagului.

Disponibilitate în stoc (4 buc.)
lei349
   
Cod de produs B421730
Marcă Bebe-Jou
Categorie Suport cădiță
Garanţie 24
 

A face baie unui bebeluș este o distracție preferată în fiecare seară, pe care întreaga familie o așteaptă cu nerăbdare. Cu cada pe suport, aceasta poate avea loc direct in camera copiilor și bebelușul nu trebuie purtat nicăieri. Cada cu suport stă mai mult timp in camera iar aspectul ei afecteaza impresia incăperii. Suportul de design pentru cadă Bébé-Jou Sense îmbunătățește această impresie, cu o combinație plăcută de plastic și picioare subțiri de fag.

Suportul Sense foarte stabil are picioare din lemn de fag lăcuit cu certificare FSC. Acest lucru conferă suportului un aspect modern cald. Este dotat cu ajutoare practice; un suport pentru prosoape este atașat în față. Raftul spațios din plastic oferă suficient spațiu pentru șampon, cârpă de spălat, jucării sau gel de baie. Asta înseamnă că aveți la îndemână toate lucrurile necesare pentru ca dvs. și micuțul dvs. să vă puteți bucura de baie în liniște. Sistemul inovator de prindere asigură că cada este ușor de atașat la suport și la fel de ușor de îndepărtat. După ce faceți clic, puteți să faceți baie bebelușului în siguranță.

Dacă achiziționați și un furtun de scurgere și o galeata pentru scutece cu capac impreună cu suportul și cada, veți avea un sistem complet pentru baia copiilor dvs. Siguranța acestuia a fost testată de cea mai mare autoritate în domeniul testării, institutul german de testare TUV. Suportul este conceput pentru a face baie copiilor cu greutatea de până la 18 kg.

Greutate: curată 3,25 kg, inclusiv ambalaj 3,65 Kg  Dimensiuni: asamblat pentru utilizare în: 60,2x49,8x83,4 cm, Dimensiuni neasamblat: 55,8x36x18,3cm

Greutate 3.65 kg
Culoare Verde, de lemn
Tip suport pentru cadă

cum să asamblați suportul Bébé-Jou Sense și cada


Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: