Ofertă Lupă
  • 1 din 3
 

Termo cădiță Bébé-jou Click Blush Baby

Neevaluat
 

Termo cădița Bébé-jou cu sistemul inovativ „CLICK-System” pentru siguranță și confort sporit în tmpul băiței copilului. Acum în combinația elegantă a culorilor din colecția Blush Baby

Disponibilitate în stoc (1 buc.)
lei249
   
Cod de produs B6260109
Marcă Bebe-Jou
Categorie Cădițe pentru baie
Garanţie 24
 

Termo cădița unică Bebe-Jou care monitorizează temperatura apei cu dozatoare pentru săpun și șampon. Termocădița atent proiectată și comfortabilă Bebe-Jou este dotată cu sistemu inovati Click pentru sporirea siguranței și confortului în timpul băiței. Doar cu 2 clickuri cădița este simplu și sigur, fixată pe support. La fel de ușor poate fi și demontată de pe support.

Obiectivul Bebe-Jou este crearea unor produse sigure pentru necesitățile de zi cu zi, de care se pot bucura părinții și copii împreună. De acea am creat termocădița pentru copii comfortabilă, care este la dispoziție in mai multe culori/design-uri frumoase. Termocădița superbă se distinge prin funcționalitatea și stilul ei. Cu o singură privire puteți vedea temperatura exactă a apei pe care o puteți monitoriza constant cu o precizie de un grad. Mai departe termocădița are două dozatoare integrate pentru săpun și șampon. Astfel le veți avea în timpul băiței la îndemână și nu veți fi nevoiți să lăsați copilul nesupravegheat în cădiță. Cădița poate fi fixată ușor și în siguranță cu un click pe suportul compatibil. O puteți golii cu ajutorul sistemului de scurgere integrat.

În combinație cu suportul Bebe-jou simplifică băița copilului și o face mai plăcută. Fixarea pe suport este sigură cu ajutorul sistemului Click. Cădița poate fi pusă de exemplu și pe masă, deoarece piciorușele acesteia sunt prevăzute cu un strat antiderapant. Se menține ușor curată. Termocădița poate fi combinată și cu suportul anatomic de la Bebe-jou.

Greutate: 1,88 kg. Dimensiuni: 83,5 x 40 x 32 cm.

Suportul nu este inclus in pachet.

Greutate 1.88 kg
Categorie Cadă pentru baie
Culoare Roz
Înalțime 32 cm
Lățime 40 cm
Lungime 83,5 cm
Model Blush Baby

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: