• 1 din 2
 

Termometru de baie digital Luma Dark Grey

Neevaluat
 

Un accesoriu esential pentru băița bebelusului. Termomentrul care nu ar trebui sa lipseasca din accsoriile băii copilului dvs. Din colectia Dark Grey.

 
Disponibilitate în stoc (3 buc.)
lei99,90
   
Cod de produs L22303
Marcă LUMA
Categorie Termometre
Garanţie 24
 

Vă plac lucrurile moderne, frumoase și nu vreți să cheltuiți prea mulți bani pe ele? Alegeți LUMA. Copii iubesc băițele de la naștere. Pentru majoritatea din ei băița este un moment întradevăr relaxant cu multă distracție alături de părnți. În acest timp este foarte important ca apa dă aibe o temperatură adecvată. Apa prea rece nu este plăcută iar dacă este prea fierbinte poate fi periculoasă. Termometrul de apă digital LUMA va înlătura grijile dvs, temperatura apei va apărea pe ecran imediat cum îl puneți în apă. Foarte practic și ușor de folosit.

Termometrul de apă digital LUMA se activează automat, cănd vine în contact cu apa și plutește în ea astfel încăt ecranul să fie la vedere. Termometrul indică cu ajutorul culorilor dacă apa este rece, (albastru) prea caldă (roșu) sau dacă are o temperatură adecvată (verde). Înafară de asta veți vedea pe ecran și temperatura actuală a apei. Pe ecran este de asemenea indicatorul stării bateriei. Termometrul se oprește automat după folosire.

  • pornire automată după introducerea în apă
  • oprire automată
  • indică temperatura adecvată cu ajutorul culorilor
  • arată de asemenea temperatura în grade celsius

Informații tehnice: grutate netă 0,101 kg, greutate cu ambalaj 0,147 kg, dimensiuni: 10x10x2,5 cm, dimensiuni ambalaj 15x12x5cm.

Greutate 0.147 kg
Categorie Termometru
Culoare Gri
Producător Luma

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: