Recomandare Lupă
  • 1 din 6
 

Baby Dan Soft Blocks zaruri moi, albastru/verde

Neevaluat
 

Lăsați copilul să-și dezlănțuie creativitatea cu aceste blocuri moi de joacă. Setul conține mai multe forme diferite. Potrivit de la 0 luni. Produs sigur.

Disponibilitate în stoc (>5 buc.)
lei189
   
Cod de produs BD1000-71-30
Marcă Baby Dan
Categorie Îngrijire bebeluși
Garanţie 24
 

Lăsați-vă copilul să-și dezlănțuie creativitatea cu aceste blocuri de joacă și de construcție. Lăsați copilul să construiască un turn, un castel, o casă sau orice și-ar dori copilul dumneavoastră. Setul contine mai multe forme diferite, astfel incat copilul dvs. poate fi creativ si invata despre diferite forme si culori in acelasi timp.

Zarurile sunt fabricate dintr-un material precum covorașele noastre de joc din spumă, făcându-le super moi. Deci, chiar dacă turnul se prăbușește, nu există riscul ca copilul să fie rănit. Ca părinți, probabil că veți aprecia și că nu fac zgomot și nu riscă să zgârie podeaua.

La fel ca și covorașele de joacă din spumă BabyDan, aceste blocuri de joacă sunt, desigur, complet lipsite de ftalați, PVC și alte substanțe nocive. Dimensiunile si formele sunt concepute astfel incat chiar si cei mici sa se poata juca cu ele, deoarece sunt aprobate pentru copii de la 0+ luni.

  • Setul este format din 75 de cuburi și o geantă practică de depozitare
  • Blocuri de construcție din spumă moale
  • Aprobat pentru toate vârstele, de la 0+ luni

Dimensiuni pachet: 36x28x7cm; Greutate pachet: 0,570 kg

Marca Babydan
Model constructii
Tip jucarii pentru motorica, jucarii didactice
Vârsta de la Mai puțin de 0,25 ani

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: