• 1 din 6
 

BabyDan apărătoare de colț 4buc Corner Guard white, BIO

Neevaluat
 

Protectoare de colț 4 buc. Protectorul de colț vă protejează copilul de a nu se răni de colțurile mesei sau de altă mobilă. Culoarea albă. Ambalaj biodegradabil.

Disponibilitate în stoc (>5 buc.)
lei27
   
Cod de produs BD8586-4-12-4
Marcă Baby Dan
Categorie Elemente de siguranță
Garanţie 24
 

Protectoare de colț 4 buc. Protectorul de colț vă protejează copilul de a nu se răni de colțurile mesei sau de altă mobilă. Ambalaj biodegradabil.

Îți protejează copilul ca să nu fie rănit de colțurile mesei sau de altă mobilă. Partea tare interioară se lipește bine, iar partea exterioară echipată cu bucăți moi oferă o protecție perfectă. Le puteți folosi de deasupra și dedesubtul mesei sau pe alt mobilier. Pachetul conșine 4 bucăți. Protectorul după ce este dezlipit, atașațil de colț pe o suprafață uscată și degresată. Nu atingeți timp de 24 de ore după lipire!


- Ambalaj 100% biodegradabil
- Aprobare de la TÜV AUSTRIA
- design sigur - marca daneză din 1947
- fabricat în Danemarca
- PVC free, BPA free, fără ftalați

Greutatea: 0,04 kg.
Dimensiunia pachetului: 10 x 12 x 3,5 cm.

Compania daneză Babydan dezvoltă, produce și vinde produse de siguranță pentru copii din grupa de vârstă 0-5 ani. Compania deține certificatul de mediu ISO 14001, este membră a Global Safety Cooperation și a câștigat o serie de premii și onoruri pentru produsele sale la nivel național și internațional.

Ambalaj biodegradabil | Materiale organice | Certificarea FSC | Fără substanțe chimice periculoase

Greutate 0.04 kg

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: