• 1 din 4
 

Bambino Mio Chiloței de antrenament 18-24 luni Dino

Neevaluat
 

Chiloțeii de antrenament, ajută la trecerea de la scutece la chiloți. Spre deosebire de scutece, chiloțeii de antrenament pot fi imbrăcați și dezbrăcați nu schimbați ca scutecele, copilul dvs o să se simtă ca un băiețel sau o fetiță mare.

Disponibilitate în stoc (>5 buc.)
lei42
   
Cod de produs TP18-24 DNO
Marcă Bambino Mio
Categorie Scutece și chiloți
Garanţie 24
 

Stratul impermeabil împreună cu stratul absorbant protejează parțial împotriva murdăririi îmbrăcămintei. Ajută la accelerarea procesului de învățare a folosirii oliței, dar nu înlocuiesc scutecele. Le puteți da copilului dvs drept cadou. Oferă copilului senzația că a crescut și că nu are nevoie de scutece. Nu le folosiți până când copilul nu este pregătit să treacă la oliță. Chiloțeii de antrenament conțin un strat de absorbție care captează o cantitate mai mică de urină, dar nu înlocuiesc complet un scutec cu mai multe straturi. Acestea sunt destinate unui copil care este deja în trecere la oaliță și la care un mic accident neplăcut apare mai rar. În chiloțeii de antrenament simte imediat umezeala, și poate să observe acest fapt ca să se așeze pe oliță. Nu îi puneți copilului chiloțeii de antrenament în timpul nopții sau somnului de zi, dacă nu aveți altă opțiune, puneți în ele un alt scutec Bambino Mio cu mai multe straturi pentru a suplimenta capacitatea de absorbție. Pre-spălați chiloțeii de antrenament de cel puțin două ori înainte de a le folosi pentru prima dată.

Spălare: în mașina de spălat la 40° C, poate fi uscat într-un uscător la o temperatură scăzută, nu călcați, călcatul reduce capacitatea de absorbție.

Material: 80% bumbac, 20% poliester, laminat cu poliuretan.

Greutate: 0,064 kg. Dimensiuni: 0,020 x 0,240 x 0,200

Greutate 0.064 kg
Cantitate pachet 1 buc
Materiál bumbac
Model Dino

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: