• 1 din 4
 

Bambino Mio Chiloței de antrenament 2-3 ani Dino

Neevaluat
 

Chiloțeii de învățare Dino ușurează trecerea de la scutece la chiloței. Spre deosebire de scutece, chiloțeii de antrenament pot fi imbrăcați și dezbrăcați nu schimbați ca scutecele, astfel copilul dvs o să se simtă ca un băiat mare sau o fată mare. Croială nouă, mai strânsă pe corp. Mărime de la 13 la 16 kg.

Disponibilitate în stoc (>5 buc.)
lei42
   
Cod de produs TP2-3 DNO
Marcă Bambino Mio
Categorie Scutece și chiloți
Garanţie 24
 

Când copilul începe să-și dea seama de nevoia de a merge la oliță, vine momentul potrivit pentru scutecele de antrenament. Nu mai schimbați scutecul copilului, în schimb lăsați-l să îmbrace singur chiloțeii de antrenament. Chiloțeii de antrenament conțin un strat de absorbție care captează o cantitate mai mică de urină, dar nu înlocuiesc complet un scutec cu mai multe straturi. În chiloțeii de antrenament copilul simte imediat umezeala, și poate să observe acest fapt ca să se așeze pe oliță. Le puteți da copilului dvs drept cadou. Asta va ajuta la întărirea gândului că este mai mare și îl motivează să învețe la oliță. Astfel ele ajută la accelerarea procesului de învățare a folosirii oliței. Nu folosiți chiloțeii până când copilul nu este gata să treacă la oliță.

Au forma chiloțeilor clasici, un strat impermeabil și un strat absorbant pentru reținerea accidentelor mici. Aceasta protejează parțial îmbrăcămintea copilului de murdărire.

Nu îi puneți copilului chiloțeii de antrenament în timpul nopții sau somnului de zi, dacă nu aveți altă opțiune, puneți în ele un alt scutec Bambino Mio cu mai multe straturi sau Mio Boost pentru a suplimenta capacitatea de absorbție.

Pre-spălați chiloțeii de antrenament de cel puțin două ori înainte de a le folosi pentru prima dată.

Material: 80% bumbac, 20% poliester, laminat cu poliuretan.

Spălare: în mașina de spălat la 40° C, poate fi uscat într-un uscător la o temperatură scăzută, nu călcați, călcatul reduce capacitatea de absorbție.

Greutate: 0,06 kg. Dimensiuni: 0,180 x 0,180 x 0,020

Greutate 0.064 kg

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: