Nou Lupă
  • 1 din 5
 

Bambino Mio chiloței de antrenament Revoluționari 2-3 ani Fuzz

Neevaluat
 

Chiloțeii revoluționari de antrenament ușurează trecerea de la scutece la chiloței. Spre deosebire de scutece, chiloțeii se îmbracă în loc să fie schimbați, astfel că copilul dumneavoastră se poate simți ca un băiat sau o fată mare.

Disponibilitate în stoc (>5 buc.)
lei59,90
   
Cod de produs TP2-3 FUZ
Marcă Bambino Mio
Categorie Scutece și chiloți
Garanţie 2 ani
 

Stratul impermeabil, împreună cu stratul absorbant, protejează parțial împotriva murdăririi din jur. Ele ajută la accelerarea trecerii de la scutece la oliță, dar nu înlocuiesc scutecele. Le puteți oferi bebelușului dvs. ca un cadou. Chiloțeii îi dau copilului sentimentul că au crescut și că nu mai are nevoie de scutece. Nu le folosiți înainte ca bebelușul să fie pregătit să meargă la oliță. Deși chiloțeii de antrenament conțin un strat absorbant care reține cantități mici de urină, aceștia nu înlocuiesc în totalitate un scutec. Ele sunt concepute pentru copilul care este deja în procesul de tranziție la oliță și care se scapă ocazional alergând la oliță. În chiloțeii de antrenament, umezeala este simțită imediat atunci când fac pipi în ei, respectiv îi încurajează să fugă repede le oliță. Chiloțeii nu trebuie purtați în timpul nopții și nici la culcare, iar dacă nu aveți altă opțiune, puneți în ei un alt scutec multistrat Bambino Mio pentru a suplimenta absorbția. Spălați scutecele de învățare de cel puțin două ori înainte de a le folosi pentru prima dată.

  • Ținem cont de planetă - acești chiloței sunt primii pași ai celor mici spre o planetă mai curată!
  • Practici - Încurajează tranziția bebelușului tău de la scutece la chiloței
  • De încredere - straturile absorbante interne previn micile accidente

Se spală: în mașina de spîlat la temperatura de 40°C, se poate usca în mașina de uscat la temperatură scăzută, nu se calcă. Compus din: 80% bumbac, 20% poliester, laminat cu poliuretan.

Greutatea: 0,060 kg. Dimensiuni: 0,180 x 0,180 x 0,020

Greutate 0.1 kg
Material bumbac
Model chiloțeii
Sistem de închidere Reactabil
Tip de antrenament

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: