• 1 din 4
 

Cădiță bebe Bébé-Jou Sense Rainbow Sky

Neevaluat
 

Cădița pentru bebeluși Bébé-jou Sense cu noul sistem de scurgere și fixare Click face parte din gama de cădițe Sense. Aceasta se potrivețte, de asemenea, cu suportul de baie Sense cu picioare subțiri din fag lăcuit.

Disponibilitate în stoc (>5 buc.)
lei149
   
Cod de produs B620003
Marcă Bebe-Jou
Categorie Cădițe pentru baie
Garanţie 24
 

Baia bebelușului este un obicei zilnic care vă va face plăcere atât dumneavoastră, cât și copilului. Cădița de baie Bébé-jou Sense, confortabilă și concepută cu atenție, este echipată cu cea de-a doua generație a sistemului de fixare Click. Cu un singur clic, cada este așezată ușor și sigur pe suportul pentru cadă Sense oferit separat. La fel de ușor cădița poate fi detașată de pe suport cu un singur clic. Cada de baie de la Bébé-Jou este proiectată în mod optim într-un material netoxic, într-o culoare coordonată cu celelalte produse și decorată cu un imprimeu care va atrage atenția copiilor.

  • Ușor de întreținut
  • Are o suprafață netedă, fără margini ascuțite, ușor de spălat
  • Forma anatomică pentru atunci când copilul stă deja pe șăzute
  • Gură de scurgere din partea de jos nou concepută pentru atașarea ușoară a furtunului de scurgere

Împreună cu alte produse Bébé-Jou achiziționate separat (suport, găletușă pentru scutece, furtun de golire), acestea formează un sistem de neegalat, a cărui siguranță a fost testată de cea mai înaltă autoritate în acest domeniu (institutul german de testare TUV), acoperind toate nevoile bebelușului și a părinților.

Greutatea: 1,42 kg. Dimensiuni: 80x42x31 cm

Greutate 1.42 kg
Culoare Verde
Motiv Rainbow Sky
Tip cădiță

Introducerea conceptului de cadă de baie Bébé-Jou Sense


Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: