• 1 din 3
 

Suport pentru cădiță Bébé-Jou Sense white

Neevaluat
 

Suportul pentru cădiță Bebe-Jou Sense cu picioare zvelte din lemn. Combinația impresionantă a plasticului alb cu aspectul natural al lemnului de fag.

Disponibilitate în stoc (>5 buc.)
lei349
   
Cod de produs B421701
Marcă Bebe-Jou
Categorie Suport cădiță
Garanţie 24
 

Băița bebelușului de fiecare seară este momentul preferat și așteptat cu nerăbdare de întreaga familie. Cu ajutorul cădiței cu suport poate avea loc direct în camera copilului, astfel nu este nevoie de relocarea bebelușului. Cădița cu suport poate rămăne in cameră schimbănd impresia acesteia cu aspectul ei. Designul suportului pentru cădiță Bebe-jou Sense va adăuga impresiei, cu o combinație plăcută a plasticului și al picioarelor zvelte din lemn de fag.

Suportul pentru cădiță Sense este foarte stabil cu picioarele din lem de fag lăcuit cu certificarea FSC. Acesta dă suportului un aspect cald și modern. Suportul este dotat cu accesori practice; pe partea frontală este fixat un măner pentru prosoape. Raftul din plastic spațios oferă spațiu suficient pentru șampon, scutece, jucării de apă, gel de duș, etc. În alte cuvinte, veți avea toate lucrurile necesare la îndemână, ca să vă puteți bucura de o băiță liniștită. Sistemul inovativ de fixare asigură montarea și demontarea ușoară a cădiței. După ce auziți clickul băița bebelușului poate incepe, în siguranță și fără griji.

Dacă cumpărați împreună suportul, cădița, furtunul de scurgere și găleata pentru scutece cu capac, veți avea un sistem complet pentru îmbăierea copiilor Dvs. Siguranța acestui sistem a fost verificată de cea mai înaltă autoritate in domeniul verificărilor, compania germană TUV. Suportul este indicat pentru copii pănă în 18 kg.

Greutatea: netă 3,25 kg, cu ambalaj 3,65 Kg  Dimensiuni: ansamblat spre folosire: 60,2x49,8x83,4 cm, dimensiunile ambalajului: 55,8x36x18,3cm

Greutate 3.65 kg
Categorie Suport pentru cădiță
Culoare Alb

cum să asamblați suportul Bébé-Jou Sense și cada


Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: