Nou Lupă
  • 1 din 5
 

Cădiță Bébé-Jou Click Breeze Green

Neevaluat
 

Cădița de baie confortabilă și sofisticată Bebe-jou este echipată cu un sistem special „CLICK” pentru atașarea la un suport de baie compatibil.

Disponibilitate în stoc (>5 buc.)
lei99,90
   
Cod de produs B425630
Marcă Bebe-Jou
Categorie Cădițe pentru baie
Garanţie 24
 

Să faceți baie bebelușului este un ritual zilnic de care dvs. și copilul dvs. vă veți bucura. Cădița confortabilă și atent fabricată Bébé-jou este echipată cu sistemul inovator Click. Doar 2 clicuri și cada se așează ușor și în siguranță pe suportul de baie. Cădița se poate detașa de pe suport la fel de ușor cu un clic.

Cădița de la Bébé-Jou este concepută optim din material inofensiv într-o culoare la modă coordonată cu celelalte produse. Este ușor de păstrat curată. Cădița este concepută ținând cont de nevoile copilului. Are o suprafață netedă, fără margini ascuțite, este ușor de curățat, are o formă anatomică pentru perioada în care copilul stă deja așezat, un loc integrat pentru depozitarea săpunului sau șamponului, o scurgere inferioară pentru golire ușoară și în combinație cu alte produse Bebe-Jou (suport, bebe- bubble, găleată pentru scutece etc.) formează un sistem imbatabil, a cărui siguranță a fost testată de cea mai înaltă autoritate din acest domeniu (institutul german de testare TUV), acoperind toate nevoile atât ale bebelușului cât și ale mame. Cădița de baie este, de asemenea, spațioasă, astfel încât poate servi mult timp.

Greutate: 1,455 kg. Dimensiuni: 86 x 44 x 32 cm.

Greutate 1.455 kg
Culoare Verde, verde-gri
Marca Bébé-jou
Material plastic
Model Breeze Green
Tip cădiță

představení systému click od bébé-jou


Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: