Nou Lupă
  • 1 din 2
 

Suport metalic Click pentru cădiță Bébé-Jou 98 cm Breeze Green

Neevaluat
 

Suportul metalic pliabil pentru cădiță, cadă termală și găleată de baie Bébé-Bubble are o înălțime de 98 cm, un orificiu pentru agățarea unui prosop și un loc pentru săpun.

Disponibilitate în stoc (2 buc.)
lei299
   
Cod de produs B220030
Marcă Bebe-Jou
Categorie Băița bebelușului
Garanţie 24
 

Scăldatul copiilor este unul dintre cele mai populare ritualuri de seară. Daca aveți un suport, nu trebuie neapărat ca acest ritual să se realizeze in baie. Uneori se întinde destul de mult, așa că este important să aveți înălțimea corectă a căzii pentru o postură corectă și să aveți totul la îndemână fără a fi nevoie să lăsați copilul nesupravegheat. Suportul Click de la Bébé-jou este, așadar, echipat cu un suport integrat pentru prosop sau halat de baie și un loc pentru a pune săpun sau geluri de baie și șampoane. Nu lăsați niciodată copilul nesupravegheat în timp ce face baie.

Suportul are o inălțime de 98 cm, o gaură pentru agățat prosopul și un loc pentru săpun. Este pliabil și echipat cu sistemul inovator Click. Doar 2 clicuri și cada se așează ușor și în siguranță pe suportul de baie. Cada se poate detașa de pe suport la fel de ușor cu un clic. De asemenea, găleata de baie Bébé-Bubble poate fi amplasată pe acest suport, așa că trebuie să cumpărați doar 1 suport și să așezați mai întâi Bébé-Bubble și apoi cada pe el.

Împreună cu cada, găleata de baie Bebe-Bubble și alte produse, suportul reprezintă un sistem complet de scăldat pentru copiii dumneavoastră. Siguranța lui a fost testată de cea mai mare autoritate în domeniul testării, institutul german de testare TUV.

Nu lăsați niciodată copilul nesupravegheat în timp ce faceți baie!

  • Siguranța suportului este testată de agenția germană de testare TÜV
  • Se potrivește pentru cadă, cadă termala sau o găleată de baie Bebe Bubble
  • Permite baie copilului direct in camera copiilor

Greutate: 4,05 kg. Dimensiuni: ansamblat pentru utilizare I.98cm: 61,2x54,4x99,6 cm, pliat pentru depozitare I.98cm:61,2x8,5x110 cm

Livrarea nu include cada nici găleata.

Greutate 4.05 kg
Categorie cadițe si găleți
Culoare Verde, verde-gri
Producător Bébé-jou
Tip suport pentru cadă

představení systému click od bébé-jou


Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: