• 1 din 4
 

Cădița Bébé-Jou Sense Leopard Blue

Neevaluat
 

Cădița pentru copii Bebe-jou Sense cu noul sistem de scurgere și fixare Click aparține gamei de design Sense. In ea găsiți și suportul pentru cădiță grozav cu picioare zvelte din lem de fag lăcuit.

Disponibilitate în stoc (>5 buc.)
lei149
   
Cod de produs B6200122
Marcă Bebe-Jou
Categorie Cădițe pentru baie
Garanţie 24
 

Îmbăierea copilașului este un ritual zilnic, de care vă veți bucura împreună cu bebelușul Dvs. Confortabila și sofisticata cădiță Bebe-jou Sense este dotată cu a doua generație a sistemului de fixare Click. Doar cu 1 simplu click așezați cădița stabil pe suportul oferit separat pentru cădița Sense. La fel de simplu cu un click poate fi cădița și demontată de pe suport. Cădița Bebe-Jou este proiectată optim dintrun material de înaltă calitate întro culoare coordinată cu restul produselor.

  • Ușor de menținut curată
  • Cu o suprafață netedă fără margini ascuțite, se curăță ușor
  • Formă anatomică pentru perioada cănd copilul se așează
  • Un sistem de scurgere nou pentru o fixare mai simplă a conectorului furtunului de scurgere

Impreună cu celelalte produse Bebe-Jou achiziționate separat (suport, găleata pentru scutece, furtun de scurgere) crează un sistem inegalabil, a cărui siguranță  a fost verificată de cea mai înaltă autoritate in domeniul verificărilor (autoritatea germană de inspecție technică TUV), acoperind toate necesitățile copilului și a mamei în timpul îmbăieri.

Greutate: 1,42 kg. Dimensiuni: 80x42x31 cm.

Greutate 1.42 kg
Categorie Cadă
Culoare Albastră
Model Leopard Blue

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: